Kleinschalig hotel nabij strand en duinen

Lekker een frisse neus halen en een weekendje uitwaaien aan de kust? Dan is Fletcher Hotel Marijke een goede keuze. Dit knusse hotel ligt in een schitterende bosrijke omgeving net achter de duinen in het Noord Hollandse kunstenaarsdorpje Bergen.

Fletcher Hotel Marijke is een luxe vier sterrenhotel, bestaande uit 88 kamers en 11 suites. Uitgebreid ontbijten met een luxe buffet, en in de middag genieten van het zonnetje met een goed glas wijn op het terras. In de brasserie of het à-la-carte restaurant geniet u juist van een culinair drie gangen diner.

Overnachten aan de kust in Bergen aan Zee

Hoewel het hotel uiterst comfortabel is, kunnen we de natuurrijke omgeving ook zeker aanbevelen. Duinen, polders, heide, bossen, er is voor ieder wat wils qua natuur in dit prachtige dorp.

Op loopafstand van het dorpje vindt u de kust en dus ook stranden en zee. Geniet in de lente en de zomer van de zon op het strand. In de herfst en winter lenen de duinen en de stranden zich juist voor een wandeling om lekker uit te waaien.

Steden zijn dichtbij Bergen

Heeft u toch meer behoefte aan reuring dan liggen historische steden als Alkmaar, Haarlem en de hoofdstad van Nederland, Amsterdam om de hoek.

De natuur, de omgeving en het hotel zelf met volop luxe. Boek al vanaf € 32 voor een nacht, weekendje of midweek. Fletcher Hotel Marijke heeft het allemaal!

Reserveer nu Hotel Marijke

Uitwaaien aan de kust bij Fletcher Hotel Marijke in Bergen

Nederland

Bergen aan Zee

Noord-Holland

Thema

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke, Dorpsstraat, Bergen, Nederland
Reserveer nu Hotel Marijke