Origineel overnachten in op de Beereshoeve van Harry Mens

Dat het RTL-7 programma Business-Class van Harry Mens wordt opgenomen in het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee, is alom bekend. Dat ambassadrice Myrna Goossen vaak aanschuift om de hotels van Fletcher te promoten is ook geen geheim.

Veel mensen denken trouwens dat het Hotel van Oranje (van de opnames dus), óók onderdeel is van Fletcher, maar dat is niet waar. Dit hotel behoort tot de Autograph Collection, wat op haar beurt weer onderdeel is van hotelgigant Marriott.

Ook Wietze Snaak heeft zijn eigen hotel

Maar weinig mensen weten dat Wietze Snaak van Wijnkoperij Jos Beeres, ook zijn eigen hotel heeft. Of nou ja, een Bed & Breakfest dan. Pal naast de wijnkoperij bevindt zich namelijk deze gezellige Bed & Breakfast De Beereshoeve.

We kennen Wietze natuurlijk allemaal van de heerlijke wijnen die hij elke zondagochtend bij Harry komt promoten. En natuurlijk, deze wijnen kan je allemaal telefonisch of via het internet bestellen.

Maar wat is er nu leuker dan op een zonnige zaterdag te genieten van een heerlijke wijnproeverij in de tuin van de Beereshoeven, om daarna lekker rozig in uw bed van De Beereshoeve te duiken.

Landhuis op een steenworp afstand van Groningen

Het landhuis waarin Bed & Breakfast De Beereshoeve zich in bevindt staat in het plaatsje Noordbroek, op zo’n tien minuten rijden van de stad Groningen.

De tuin van De Beereshoeve leent zich uitstekend om eindelijk eens dat boek te lezen of om gezellig jeu de boules te spelen. Maar ook fietsend kunt u het Groningse platteland verkennen, fietsen zijn te huur op de Beereshoeve.

Omdat u zo dicht bij de Duitse grens zit, kunt u ook een dagje bij onze Oosterburen kijken. Op deze manier heeft u twee vakantielanden voor de prijs van één.

Heeft u dan toch iets te diep in het glaasje gekeken en bent u een beetje brak? Binnen tien minuten bent u bij Fontana Resort Bad Nieuweschans. Dit wellness resort is één van de beste van Nederland, hier komt u dus snelle van uw brakheid af!

Faciliteiten van de Beereshoeve in Groningen

De kamers zijn gezellig en knus ingericht, maar het meest in het oog springend zijn de houten balken van Bed & Breakfast de Beereshoeve. Op deze manier heeft u wel het gevoel dat u in een oud landhuis verblijft, maar de faciliteiten zijn wél van deze tijd.

Zo heeft elke kamer een flatscreen-tv en een Nespresso-machine, zijn er gratis badjassen en toiletartikelen en vanzelfsprekend is er gratis wifi beschikbaar. Daarnaast kunt u bij de Beereshoeve kosteloos parkeren.

Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar op de Beereshoeve én een vierpersoons suite.

Reserveer nu de Beereshoeve

Slapen op de Beereshoeve in Groningen

Nederland

Noordbroek

Groningen

Thema

Locatie

Bed and Breakfast Beereshoeve, Zuiderstraat, Noordbroek, Nederland
Reserveer nu de Beereshoeve