Origineel overnachten in een safaritent aan de kust

Direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde en zeer kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Waterbos.

Waterbos is een ideaal park voor rustzoekers of gezinnen met jonge kinderen. Stap na een dagje strand op de fiets en ontdek de verrassende omgeving van Waterbos. Het gevarieerde duingebied van eiland Voorne-Putten wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa!

Bijzondere overnachting in een safaritent

Een verblijf op dit park kan op één van de kampeerplekken, in één van de vakantiehuisjes, maar eigenlijk is een overnachting in één van de luxe safaritenten nog wel veel leuker.

Bij binnenkomst in de safaritent voelt het vrijwel direct of je een huis binnen stapt, er zijn veel luxe voorzieningen aanwezig. Met een oppervlakte van 39m² is het knus genoeg om het gezellig te hebben, maar ook weer groot genoeg om voldoende ruimte voor jezelf te hebben.

Maar je overnachten in deze safaritent doe je niet in de winter maar juist in het zomerseizoen en dan is het uiteraard niet de bedoeling om de hele tijd binnen te blijven zitten, maar juist om lekker op de veranda van je safaritent te gaan zitten.

Pak de krant of een goed boek, een lekker bakje koffie (of biertje/wijntje) en geniet van het zonnetje op de veranda. Tegen betaling is er overigens ook wi-fi, maar je bent op vakantie, dus laat die telefoon nu eens liggen!

Slapen bij het strand van Rockanje

Om te beginnen ligt dit park aan het strand dus er is een mogelijkheid tot eindeloze duinwandelingen of strand wandelingen, daarnaast biedt het bos ook een mooie optie om even lekker eruit te zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om paard te rijden en daarmee lekker over het strand te gaan en houdt u niet van zout water dan kunt u lekker naar het zwembad gaan.

Voor de actievere mensen onder ons kunt u ook fietsen huren en een lekker stukje fietsen. Heel dichtbij het natuurpark ligt het natuurgebied “Voornes Duin” een mooi bos, strand en duingebied wat ook zeker de moeite waard is, waar veel dieren zich ook vermaken.

Mocht u nog een beetje tijd over hebben dan is het zeker de moeite waard om de watergeus verhalen van de historische stadjes Brielle en Hellevoetsluis even te bezoeken en te beleven.

Wilt u ook een glamping vakantie in een safaritent aan de Nederlandse kust, check dan snel de beschikbaarheid van de luxe safaritenten op Molecaten Park Waterbos in Rockanje.


Reserveer nu deze safaritent!

Slapen in een safaritent op Molecaten park Waterbos in Rockanje

Nederland

Rockanje

Zuid-Holland

Thema

Locatie

Duinrand 11, 3235 CC Rockanje, Nederland
Reserveer nu deze safaritent!