Slapen in de Zaanse huisjes in Zaandam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in de Zaanse huisjes in Zaandam

CategoriesGoedkoop, Hotel, Stad
Status Open now

Origineel overnachten bij de Zaanse Schans

Direct tegenover het NS-station en dus midden in het centrum van de stad Zaandam, kunt u origineel overnachten in het Inntel Hotel dat geheel is opgetrokken in de stijl van de Zaanse Schans. De unieke gevel van het hotel bestaat uit bijna 70 gestapelde typische Zaanse huisjes.

Deze typisch Noord-Hollandse bouwstijl kent u vooral van tv uit dorpjes zoals Volendam en Durgerdam, maar nu is het dus ook mogelijk om zelf geheel in die stijl te overnachten.

Omdat hotels in Amsterdam over het algemeen vrij prijzig zijn, kiezen steeds meer reizigers ervoor om in Zaandam te slapen en dan met de trein naar Amsterdam te reizen. Met slechts twee haltes en tien minuten bent u al op Amsterdam Centraal Station.

Daarnaast wordt dit Inntel Hotel in Zaandam ook frequent gebruikt door mensen die bij het hoofdkantoor van supermarktketen Ahold-Delhaize moeten zijn, aangezien het hotel recht tegenover dit hoofdkantoor staat.

Hotel in de Zaanse Stijl

Het Inntel Hotel in Zaandam is dus opgetrokken geheel in de stijl van de oude, knusse Zaanse huisjes wat een speciale en unieke draai aan uw overnachting in deze Noord-Hollandse stad geeft.

De kamers in het hotel beschikken over alle gemak en luxe, zoals een regendouche, whirlpool en sauna. Op deze manier komt u helemaal tot rust na een drukke dag in shoppen of cultuur snuiven in Amsterdam. Vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig in het hotel.

Elke kamer is daarnaast ingericht met leuke foto’s over de historie van de stad. Op deze manier leert u ook nog iets over de geschiedenis van deze fabrieksstad.

Ontdekt Zaandam en omgeving

In restaurant Puur Saen wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd en in de avond kunt u hier heerlijk dineren. Bij mooi weer kunt u zelfs op het terras in de gracht eten of simpelweg gewoon een borrel doen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gezellige centrum van Zaandam in te duiken voor een lekkere maaltijd. Het geheel gerenoveerde centrum van Zaandam doet zeer modern aan terwijl het oude gedeelte van de stad juist pittoresque is.

Maar Zaandam zelf heeft ook voldoende te bieden! Huur bijvoorbeeld een fiets of een bootje en bezoek de wereldberoemde Zaanse Schans net buiten Zaandam.

Met een bootje kunt u de rivier de Zaan helemaal afvaren tot aan Alkmaar en zelfs nog verder via het Noord-Hollands Kanaal naar Den Helder.

Reserveer nu dit hotel in Zaanse stijl!