Origineel overnachten nabij het strand - Badhotel Rockanje - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten nabij het strand – Badhotel Rockanje

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Slapen aan de kust in badplaats Rockanje

Badhotel Rockanje in de gelijknamige Zuid-Hollandse plaats Rockanje biedt u de mogelijkheid om op loopafstand van het strand en de kust te overnachten. Dit hotel in Noord-Amerikaanse lodge-stijl, aan de kust van het eiland Voorne-Putten, laat u lekker ontspannen na een dagje strand of u kunt uw energie kwijt op de tennisbaan in het hotel.

Het stoerste hotel in de duinen

In Badhotel Rockanje kunt u exclusief genieten van de voorzieningen die de kamers u bieden. De meeste kamers hebben een balkon waardoor u een mooi uitzicht heeft. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van een badkamer met bad, televisie en uiteraard is gratis wifi.

In de sfeervolle Brasserie Lodgers kunt u genieten van een heerlijk diner of lekker borrelen bij de open haard of bij de knusse bar van het hotel. Bij mooi weer gaat u natuurlijk lekker op het terras bij het zwembad zitten en snuift u de heerlijke geur van de dennenbomen op.

Overnachten met zwembad én zee

Badhotel Rockanje biedt voor ieder wat wils. Bent u sportief? Dan kunt u al uw energie kwijt in de vele sportmogelijkheden van het hotel. Sla een balletje op de tennisbaan, trek baantjes in het eigen zwembad of maak een mountainbike tocht door de woeste duinen naast het hotel.

Liever chillen en genieten van rust en ruimte; maak dan een romantische strandwandeling op het strand en waai lekker uit aan de Noordzee-kust.

De historische vestingstadjes Hellevoetsluis en Brielle liggen op nog geen 10 minuten rijden, havenstad Rotterdam is met 30 minuten bereikbaar.

Reserveer nu het Badhotel Rockanje!