Monumentaal Museum Hotel in Delft

CategoriesHotel, Stad
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten in monumentaal Delft

Dit is niet zomaar een hotel, gelegen in Delft, Zuid-Holland, maar dit hotel is verdeeld over meerdere monumentale panden. Het Best Western Museum Hotel ligt midden in het centrum van Delft en er is dus genoeg te doen.

Dit hotel heeft 66 kamers, allemaal zijn ze uniek en verschillende aangezien er verschillende panden voor gebruikt worden en de locaties dus ook anders zijn. Het bijzondere aan dit hotel is wel dat de panden nog steeds in de originele staat zijn, vroeger waren de meeste kamers gewoon werkkamers.

Zodra u wakker wordt in dit hotel waant u zich direct al in het verleden, daarna kunt u genieten van het gratis ontbijt. Uiteraard bied dit hotel ook de Best Western-service zoals u zult terug vinden in elk Best Western hotel. Er is ook gratis wifi in dit hotel aanwezig.

Lekker wandelen door historisch Delft

Mocht u op zoek willen gaan naar cultuur en kunst in de omgeving van het hotel, dan is dat zeker mogelijk. Echter vind u door het hele hotel ook veel kunstcollecties van onder andere Chris Stevens, Dora Dolz en Marijke Boomsma. Uiteraard gaat het hier niet alleen om schilderijen maar ook keramiek en andere kunstwerken.

Het is ook zeker de moeite waard om Delft zelf en op uw eigen manier te ontdekken, deze oude stad laat u veel verschillende dingen zien. Wandel of fiets door deze stad door de kleine steegjes, langs de grachten en over de kleine bruggetjes. U kunt hier ook genieten van de winkels, musea en terrasjes.

Terug in de tijd bij Best Western Hotel Delft

Beleef in Delft de geschiedenis van Nederland en bezoek de Oude Kerk én Nieuwe Kerk in Delft. De Nieuwe Kerk staat natuurlijk bekend om het familiegraf van de Oranjes, waar begin jaren 2000 Prins Claus, Prins Bernhard en Prinses Juliana zijn bijgezet in de kelder van de kerk.

In de Oude Kerk bevinden zich graven van personen die nog verder in de Vaderlandse geschiedenis belangrijk waren, zoals zeevaarder Piet Hein, kunstschilder Johannes Vermeer en wetenschapper Antoni van Leeuwenhoek.

Reserveer nu het Best Western Hotel in Delft