Luxe slapen aan de Zeeuwse kust - Fletcher Beachhotel Zuiderduin - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe slapen aan de Zeeuwse kust – Fletcher Beachhotel Zuiderduin

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust, Luxe
Status Open now

Kusthotel in Zeeland met eigen Beachclub

Op het meest westelijke puntje van Zeeland in het gemoedelijke Westkapelle, staat Fletcher Beachhotel Zuiderduin. Dit hotel aan de kust ligt op loopafstand van het populaire Zoutelande en staat midden in de duinen. In dit hotel komt u heerlijk tot rust en wandelt u zo naar zee.

Hotel aan zee in Zeeland

De faciliteiten van dit hotel zijn zoals u ze kent van Fletcher; een verwarmd buitenzwembad, sauna & solarium, tennisbaan en voetbalveld, jeu de boules baan en tafeltennistafel.

Fletcher Beachhotel Zuiderduin heeft een goed restaurant waar u culinair kunt genieten van visgerechten uit Zeeland. Daarnaast heeft het hotel zelf een gezellig lounge en cocktailbar, maar leuker is om in twee minuten naar het strand te lopen en naar de eigen beachclub van Fletcher te gaan.

Hier heeft u een adembenemend uitzicht op de Noordzee en de gigantische vrachtschepen die de Westerschelde naar Antwerpen in varen.

De beachclub heeft diverse lagen waardoor u altijd uitzicht op zee heeft. Niet alleen bij mooi weer is het genieten in de zon, ook bij slecht weer is het heerlijk uitwaaien. Of u dus nu in de zomer een lekker glas wijn drinkt bij de beachclub, of een warme kop chocolademelk in de winter; bij Fletcher kan het altijd.

Romantisch overnachten aan de Zeeuwse kust

De belangrijkste stroef van Zeeland is natuurlijk het strand en de duinen, daarvoor komt u immers naar Zeeland. Voor bossen en heuvels gaat u natuurlijk naar Brabant of Limburg.

Niet alleen het strand van Westkapelle en Zoutelande, waar het hotel staat, zijn prachtig, ook iets verder naar het Noorden bij Domburg en Burgh-Haamstede zijn de stranden prachtig.

Bij Flechter Beachhotel Zuiderduin zijn fietsen en e-bikes te huur zodat u met een uurtje naar Neeltje Jans fietst, iets verder fiets u dus naar Burgh-Haamstede of Renesse. Vanuit het hotel is het overigens nog geen kwartier fietsen naar Middelburg en Vlissingen is nog dichterbij.

U kunt zelfs naar België fietsen, want vanuit Vlissingen kunt u elk half uur de ferry naar Breskens nemen in Zeeuws-Vlaanderen. Met deze overtocht van 20 minuten bent u direct in een andere wereld.

Waar de Zeeuwse eilanden wat meer calvinistisch ingesteld zijn, is het in Zeeuws-Vlaanderen meer bourgondisch. Vanuit Breskens fietst u in ongeveer een uur naar het mondaine Knokke in België.

Reserveer nu Flechter Beachhotel Zuiderduin