Gezellig overnachten in Pension 't Molentje in Zandvoort - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Gezellig overnachten in Pension ‘t Molentje in Zandvoort

Status Open now

Genieten van zon, zee en strand in Zandvoort

Op slechts vier minuten lopen van het strand bevindt zich in badplaats Zandvoort dit gezellige Pension ’t Molentje. In dit kleinschalige familiepension slaapt u al voor een paar tientjes per persoon en komt u helemaal tot rust met de frisse zeelucht.

Dat Pension ‘t Molentje centraal gelegen is, blijkt wel uit het feit dat de loopafstand naar het station van Zandvoort slechts twee minuten is en dat het Circuit Park Zandvoort één huizenblok verder ligt.

Zo ziet u maar; in het populaire Zandvoort hoeft u helemaal niet in een duur en groot hotel te overnachten om van de Noordzeekust te kunnen genieten.

Faciliteiten Pension ‘t Molentje

In de slechts zes appartementen van dit familiepension is het goed toeven! De kameres zijn niet heel luxe, maar wel gezellig en schoon. Er zijn grotere appartementen met balkon of tuin, en kleinere (en dus goedkopere) appartementen zondere deze faciliteiten.

Parkeren kan voor de deur maar is niet kosteloos, er is vanzelfsprekend wél gratis wifi aanwezig in Pension ‘t Molentje.

Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen, maar voor slechts € 7,50 kunt hier hier van een klein ontbijtbuffetje gebruik maken. Maar in Zandvoort zijn natuurlijk legio restaurants en eetcafé’s te vinden voor een lekker ontbijtje.

Amsterdam en Haarlem liggen om de hoek

Met de trein bent u vanaf NS-station Zandvoort in zeven minuten in Haarlem en met twintig minuten in de hoofdstad Amsterdam.

Maar waarom de stad opzoeken als u hier komt voor de zee, de duinen en de natuur? Wandelen en fietsen kan hier naar hartenlust en ook voor de culinair ingestelde vakantieganger is het in de strandpaviljoens van Zandvoort goed toeven.

Bent u bereid om iets meer geld uit te geven en zoekt een iets chiquere omgeving? Loop dan het strand één kilometer verder af richting Bloemendaal en ga daar lekker mensen kijken.

Reserveer nu Pension 't Molentje