Fletcher Hotels van Harry Mens Business Class - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Fletcher Hotels van Harry Mens Business Class

CategoriesGoedkoop, Hotel
LocationNederland
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in één van de Harry Mens Fletcher Hotels

Dat het RTL-7 programma Business-Class van Harry Mens wordt opgenomen in het Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee, is alom bekend. Dat Wijnkoperij Jos Beeres zijn eigen Bed & Breakfast heeft in de vorm van De Beereshoeve, is ook geen nieuws.

Maar hoe die hotels nu ook alweer heten die ambassadrice Myrna Goossen vaak komt promoten aan tafel bij Harry? Dat zijn de hotels van de Fletcher Hotel groep!

Veel mensen denken dat het Hotel van Oranje (van de opnames dus), óók onderdeel is van Fletcher, maar dat is niet waar. Dit hotel behoort tot de Autograph Collection, wat op haar beurt weer onderdeel is van hotelgigant Marriott.

Alles kan bij Fletcher!

Dat Business-Class van Harry Mens één grote reclame-show is, dat is bekend. Als Myrna een keer niet aanschuift bij Harry, dan is dochter Suze wel op pad geweest met de camera in één van de Fletcher hotels.

En last but not least; in elk reclameblok van het programma kunt u niet om de commercials van Fletcher hotels heen. Want u weet immers; “Alles kan bij Fletcher!”

In Noordwijk aan Zee staat trouwens óók een Fletcher Hotel. Dit hotel is minder luxe dan het Hotel van Oranje waar Business-Class van Harry Mens wordt opgenomen, maar dat ziet u ook terug in de lagere prijs van een kamer.

Het bekendste Fletcher Hotel

De Fletcher hotels zijn laagdrempelig en de prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed. Toegegeven; op een paar uitzondering na, zijn de meeste Fletcher hotels niet heel luxe of groot. De meeste Fletcher Hotels heb nog geen 50 kamers en zijn dus gemoedelijk en kleinschalig.

Wat alle Fletcher hotels wel met elkaar overeenkomen is het feit dat elk restaurant een uitstekend restaurant heeft waar u een drie-gangen-menu kunt kiezen of à-la-carte kunt dineren.

Misschien wel het bekendste Fletcher Hotel is de vestiging bij Amsterdam langs de A2 en bij de Johan Cruijff Arena. Vanaf de hoogste etages en het restaurant van dit hotel, heeft u een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Iets verder ziet u Schiphol liggen en als de Buitenveldertbaan in gebruik is op de luchthaven dan vliegen de vliegtuigen zo langs dit Fletcher Hotel.

Arrangementen van Fletcher Hotels

Alle Fletcher Hotels, ook die vestigingen die bij Harry Mens in de uitzending van Business-Class komen, bieden verschillende arrangementen aan. Tijdens de feestdagen zijn er natuurlijk veel culinaire arrangementen met lekker eten en heerlijke wijnen.

Flechter biedt ook natuur-arrangementen aan of actieve arrangement. Bij deze arrangementen kunt u lekker wandelen door de bossen of uitwaaien langs de kust. Bij de actieve arrangementen gaat het vaak om fietsen, golfen of paardrijden.

Een aantal Fletcher Hotels hebben uitstekende wellness-faciliteiten. Logischerwijs bieden deze hotels van Fletcher dan ook scherp geprijsde wellness arrangementen aan.

Vergaderen bij Fletcher Hotels

Niet alleen voor particulieren is Fletcher een uitstekende keuze voor een overnachting of een culinaire avond uit, ook voor de zakelijke bezoeker zijn de Fletcher hotels geschikt.

Bijna alle Fletcher hotels beschikken over vergaderfaciliteiten, het ene hotel meer dan de andere. Speciaal voor trainingen, cursussen of vergaderingen heeft Fletcher mooie en grote ruimtes beschikbaar.

Daarnaast heeft u bij Fletcher één contactpersoon voor alle locaties, dus u kunt snel schakelen en een scherpe prijs krijgen voor alleen vergaderen of juist een combinatie-pakket voor zowel vergaderen als dineren als overnachten.

Reserveer nu Fletcher Hotels van Harry Mens