Bijzondere overnachting in Hotel Prins Hendrik op Texel - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzondere overnachting in Hotel Prins Hendrik op Texel

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust
Status Open now

Origineel overnachten op de waddeneilanden

Op het waddeneiland Texel kunt u heerlijk overnachten in het knusse familiehotel Prins Hendrik. Het hotel biedt u de mogelijkheid om een origineel en leuk weekendje door te brengen op loopafstand van de Waddenzee. Voor rust en natuur bent u ook op het juiste adres met de vele bossen in de omgeving.

Gezellig familiehotel op Texel

Hotel Prins Hendrik beschikt over verschillende kamers met een lichte inrichting. Verder is alles in de kamers aanwezig als een televisie, bureau en badkamer met douche en/of bad.

Geniet het restaurant van hotel Prins Hendrik waar u kunt genieten van speciale Texelse gerechten en natuurlijk Texels bier. Bij mooi weer zit u lekker op het zonnige terras van het hotel.

Genieten van de Texelse natuur

Hotel Prins Hendrik ligt op een steenworp afstand van de Waddenzee waar u heerlijk uit kunt waaien tijdens een leuke wandeling op het strand of door de duinen. Texel is een waddeneiland boordevol natuur!

Het hotel biedt u ook de mogelijkheid om een fiets te huren om de omgeving  van het waddeneiland te verkennen.Het is ook mogelijk om te paard uw route te vervolgen door bijvoorbeeld het bos en de vijvers in de omgeving van het hotel.

U kunt natuurlijk ook een leuk uitstapje maken naar het charmante dorpje Oosterend om een beetje cultuur te snuiven tijdens uw verblijf. Sluit uw dag af met een lekkere borrel op het terras of bij de open haard van het hotel.

Reserveer nu Hotel Prins Hendrik