Slapen in een monumentaal pand in Groningen

Hotel Schimmelpenninck Huys wat zich in hartje Groningen bevindt, is gevestigd in een monumentaal pand. Voorheen deed dit hotel dienst als een patriciërshuis en is nu gerestaureerd. Het centrum van Groningen biedt u veel bezienswaardigheden en activiteiten voor een leuk weekendje weg.

Het monument Schimmelpenninck Huys

Dit 3-sterren hotel heeft verschillende keuzes qua kamers met onder andere suites en zelfs een bijzonder penthouse. Het hotel is verdeeld over zeven aparte gebouwen met in het midden een knus tuinterras waar u een lekkere borrel kunt drinken.

In de ochtend kunt u genieten van een bourgondisch ontbijt onder begeleiding van live-cooking in de ontbijtruimte. Voor een leuk diner kunt u terecht in de Brasserie van het monument of in de charmante binnentuin. Na uw fijne dag kunt u vervolgens lekker bijkomen in het standaard ligbad van uw kamer.

Het centrum van Groningen

Hartje Groningen biedt u als bezoeker een hoop leuke dingen. Zo kunt u een charmante wandeling of fietstocht maken in de natuurrijke omgeving van Groningen. Bent u meer een cultuursnuiver? Dan bent u in Groningen als historische stad op uw plek.

Aanschouw de bijzondere Martinitoren of maak een speciale wandeling door de Prinsentuin. Na een dagje leuk shoppen kunt u bijkomen met een lekker drankje op de gezellige terrasjes van de Grote Markt in het centrum van Groningen.

Groningen staat ook bekend om het uitgaansleven, speciaal voor studenten. Maar er zijn ook genoeg winkelstraatjes, boetiekjes en gezellige restaurantjes waar u uw dag of weekend in Groningen bijzonder kunt doorbrengen.

Reserveer nu Hotel Schimmelpenninck Huys

Bijzondere overnachting in het Hotel Schimmelpenninck Huys te Groningen

Nederland

Groningen

Groningen

Thema

Locatie

Oosterstraat 53, 9711 NR Groningen, Nederland
Reserveer nu Hotel Schimmelpenninck Huys