Bed en Breakfast Catharina Hoeve nabij de Schoorlse duinen

Status Open now

  Bijzonder overnachten aan de Hollandse kust

  Bed & Breakfast De Catherina Hoeve (voorheen B&B Brocante) is een gezellige sfeervolle accommodatie in het Noord-Hollandse dorpje Burgerbrug. Deze B&B heeft drie in landelijke stijl ingerichte kamers waar u kunt genieten van de duinen, de natuur en de kust.

  Ervaar de sfeer en gastvrijheid van deze B&B waar de gasten een woonkamer met TV tot hun beschikking hebben. Voor het ontbijt bent u welkom in de gezellige woonkeuken van de eigenaar.

  De prachtige duin-omgeving van Schoorl leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen of een bezoek aan de leuke plaatsen in de omgeving.

  Origineel overnachten in een voormalig stolpboerderij

  Bed & Breakfast De Catherina Hoeve in Burgerbrug deed vroeger dienst als stolpboerderij, maar na een grondige renovatie is dit een gemoedelijke B&B geworden met een brocante uitstraling. Een verblijf in deze B&B voelt als overnachten in een winkel van Rivièra Maison.

  De drie kamers in deze B&B beschikken allen over een eigen douche en wastafel, het toilet bevindt zich op de gemeenschappelijke gang.

  In de sfeervolle woonkamer op de begane grond kunt u, samen met de eventuele gasten van de andere twee kamers, gezellig even zitten, een kopje thee zetten of een spelletje doen.

  Het ontbijt, geserveerd in de landelijke woonkeuken, bestaat o.a. uit verse eitjes, huisgemaakte jam en aanvullingen uit eigen tuin. Bij mooi weer kunt heerlijk buiten ontbijten in de romantische tuin.

  Deze tuin heef een heerlijke veranda, daarnaast zijn er meerdere terrassen gesitueerd waar u gezamenlijk gebruik van kunt maken.

  U kunt kosteloos parkeren voor de deur en vanzelfsprekend is er ook gratis wifi aanwezig.

  Uitwaaien aan de kust en in de duinen

  Burgerbrug is een klein, maar actief en karakteristiek dorp in de Noord-Hollandse polder. Naast twee prachtige kerken, wordt de bouwstijl in het dorp gedomineerd door stolpboerderijen, precies zoals B&B De Catharina Hoeve dus.

  De schilderachtige omgeving van Burgerbrug kenmerkt zich door lintbebouwing, waar veel historische gebouwen en bijzondere molens staan.

  Vanuit Burgerbrug kunt eenvoudig uitstapjes maken naar beroemde plaatsen als het gezellige West-Friese Schagen, de kaasstad Alkmaar (vrijdag marktdag), het kunstenaarsdorp Bergen of kustdorp Petten.

  Binnen letterlijk één kilometer bent u op het familiestrand van Petten, waar uitstekende voorzieningen en faciliteiten aanwezig zijn.

  Reserveer nu B&B De Catharina Hoeve