Een knus weekendje weg naar België

In de provincie Belgisch Limburg, in het pittoreske ‘s Gravenvoeren, ligt het Hotel landgoed Altembrouck. Dit unieke kasteel is omringd door bossen en nog meer natuur wat u meteen dat knusse gevoel geeft bij aankomst. Hotel Landgoed Altembrouck biedt u een warme en originele overnachting in een natuurrijke omgeving.

Slapen in een kasteel in België

Dit charmante landgoed is van alle gemakken voorzien en laat u helemaal op uw gemak voelen tijdens uw verblijf. De 27 kamers van het kasteel zijn luxe uitgerust met een minibar, kluisje en gratis wifi.

U hebt een bijzonder uitzicht op het bos vanuit uw kamer. In de ochtend kunt u lekker ontbijten in ambachtelijke stijl of in de avond genieten van een bijzonder diner. Hotel landgoed Altembrouck serveert namelijk het zeldzame Kobe-vlees afkomstig uit Japan.

De bossen van landgoed Altembrouck

Belgische Limburg staat bekend om haar natuurrijke gebieden. Landgoed Altembrouck bevindt zich midden in een bos waarin u een charmante wandeling kunt maken en kunt genieten van de Limburgse natuur.

Voor de echte liefhebber van rust en natuur is landgoed Altembrouck een originele keuze. ‘s Gravenvoeren ligt net onder Maastricht ten Zuiden van de Nederlands-Belgische grens.

U kunt genieten van de Limburgse bossen, een leuk uitstapje maken naar de culturele steden Maastricht en Valkenburg of een leuk balletje slaan op de nabij gelegen golfbaan. Kortom, Landgoed Altembrouck heeft u genoeg te bieden voor een charmant en knus weekendje weg.


Reserveer nu Hotel Landgoed Altembrouck

Weekendje weg naar een Belgisch landgoed

België

Gravenvoeren

Thema

Locatie

's-Gravenvoeren, 3798 Voeren, België
Reserveer nu Hotel Landgoed Altembrouck