Bijzonder overnachten aan de kust

In het Noord-Hollandse Callantsoog kunt u op een bijzondere manier overnachten. Duynpark Het Zwanenwater biedt u de mogelijkheid om in tentlodges te overnachten en terug te gaan naar uw roots op een luxe manier. Met een groep van 6 tot 8 personen zult u heerlijk vertoeven op een steenworp afstand van het strand en de Noordzee.

Origineel overnachten bij het strand

In de safaritenten van het park laat u zich in zekere zin terug gaan naar uw roots tijdens deze overnachting. U slaapt op een bedstee, doucht in de frisse buitenlucht en u kunt heerlijk ontspannen in de op hout gestookte jacuzzi. Authentiek logeren op een luxe manier!

Natuurlijk kunt u ook een normale douche pakken bij de centrale sanitaire voorzieningen van het park. De tentlodge beschikt over vier slaapkamers en een woonkamer. De keuken beschikt over koud water en u hebt een houtfornuis.

U bent slechts enkele meters van het strand verwijderd wat een heerlijk romantische strandwandeling langs de Noordzee zeker de moeite waard maakt. Vanaf uw eigen terras voor uw vakantiewoning heeft u een prachtig uitzicht over het duinlandschap.

Bijzonder weekend weg met kinderen

Vakantiehuis Duynpark Het Zwanenwater is de juiste keuze voor een bijzonder weekend weg midden in de natuur. U geniet van het uitzicht van het duinlandschap en maakt romantische wandelingen over het strand. U kunt lekker naborrelen in strandpaviljoen WOEST en genieten van de avondrust op uw persoonlijke terras of in een unieke op hout gestookte jacuzzi.

Reserveer nu deze tentlodges!

Slapen in safaritenten in de duinen aan het strand

Nederland

Noord-Holland

Callantsoog

Thema

Locatie

Zuidschinkeldijk, 1759 JG Callantsoog
Reserveer nu deze tentlodges!