Slapen in safaritenten in de duinen aan het strand - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in safaritenten in de duinen aan het strand

CategoriesAvontuurlijk, Gezin, Kust, Natuur
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzonder overnachten aan de kust

In het Noord-Hollandse Callantsoog kunt u op een bijzondere manier overnachten. Duynpark Het Zwanenwater biedt u de mogelijkheid om in tentlodges te overnachten en terug te gaan naar uw roots op een luxe manier. Met een groep van 6 tot 8 personen zult u heerlijk vertoeven op een steenworp afstand van het strand en de Noordzee.

Origineel overnachten bij het strand

In de safaritenten van het park laat u zich in zekere zin terug gaan naar uw roots tijdens deze overnachting. U slaapt op een bedstee, doucht in de frisse buitenlucht en u kunt heerlijk ontspannen in de op hout gestookte jacuzzi. Authentiek logeren op een luxe manier!

Natuurlijk kunt u ook een normale douche pakken bij de centrale sanitaire voorzieningen van het park. De tentlodge beschikt over vier slaapkamers en een woonkamer. De keuken beschikt over koud water en u hebt een houtfornuis.

U bent slechts enkele meters van het strand verwijderd wat een heerlijk romantische strandwandeling langs de Noordzee zeker de moeite waard maakt. Vanaf uw eigen terras voor uw vakantiewoning heeft u een prachtig uitzicht over het duinlandschap.

Bijzonder weekend weg met kinderen

Vakantiehuis Duynpark Het Zwanenwater is de juiste keuze voor een bijzonder weekend weg midden in de natuur. U geniet van het uitzicht van het duinlandschap en maakt romantische wandelingen over het strand. U kunt lekker naborrelen in strandpaviljoen WOEST en genieten van de avondrust op uw persoonlijke terras of in een unieke op hout gestookte jacuzzi.

Reserveer nu deze tentlodges!