Wakker worden met uitzicht op het IJsselmeer

Op het erf van de boerderij van familie van Zanten staan een aantal luxe hotelhuisjes waar u alleen, of met maximaal twee personen,  origineel kunt overnachten.

Bij deze Restinn Andijk wordt u letterlijk elke ochtend wakker achter de IJsselmeerdijk en heeft u dus een prachtig uitzicht aan het begin van de dag.

De accommodaties op het erf van Restinn Andijk zijn vrijstaand en bieden dus voldoende privacy, maar als u even contact wilt met de andere gasten dan kunt ook weer zo naar elkaar toe lopen.

Faciliteiten Restinn Andijk

De huisjes en inrichting zijn ontworpen door architect Henri Leloup uit Warder en zijn redelijk luxe ingericht. Dit is letterlijk slapen bij de boer, maar wél met alle voordelen van de luxe van een hotel.

In elk huisje staan een koffie- en theemachine, maar de gastvrouw komt u natuurlijk wel elke ochtend een ontbijtje brengen. Dit ontbijtje kunt u met de openslaande deuren binnen nuttigen, maar ook buiten op het privé terras van uw huisje.

Ook in de avond is het mogelijk om te genieten van de kookkunsten van de gastvrouw van Restinn Andijk, want u kunt elke avond een twee- of driegangen diner laten bezorgen. U moet dit wél bij het ontbijt al aangeven, want de gastvrouw heeft natuurlijk tijd nodig om het diner te bereiden.

De huisjes op het erf beschikken over vrijstaande éénpersoonsbedden die tegen elkaar aan geschoven kunnen worden, een gezellige zithoek met een tafeltje en een eigen badkamer met douche en toilet.

Daarnaast zijn er in de huisjes een tv, minibar en vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig, evenals het parkeren wat bij Restinn Andijk kosteloos is.

Zoals gezegd staan de huisjes op het boerenerf van de boerenfamilie van Zanten, die een melkveehouderij met veertig koeien en een kudde schapen runnen.

De boerderij staat op 20 hectare grond waarvan een gedeelte ook wel eens gebruikt wordt voor de tulpenteelt, wat zeker in het voorjaar een prachtig plaatje oplevert.

De omgeving van Andijk

Op fietsafstand van de Restinn, ligt het West-Friese lintdorp Andijk, waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Één van de meest prominente gebouwen van Andijk is de Gereformeerde kerk, die u gratis kunt bezoeken.

Ook het Poldermuseum is de moeite waard. Hier zijn permanente exposities over 5000 jaar leven en werken in de Noord-Hollandse polder.

Op ongeveer 15 kilometer afstand ligt de vestingstad Hoorn, en op ongeveer 10 kilometer liggen Medemblik en Enkhuizen. Vanaf hier heeft u niet alleen uitzicht op het IJsselmeer maar ook op het Markermeer. In Enkhuizen is natuurlijk het Zuiderzeemuseum een must om te bezoeken.

Reserveer nu Restinn Andijk

Slapen in luxe chalet bij de boer – Restinn Andijk

Nederland

Noord-Holland

Andijk

Thema

Locatie

Rikkert 10, 1619 AR Andijk, Nederland
Reserveer nu Restinn Andijk