Sfeervolle vakantiewoning Woeste Hoeve in Schoorl

Aan de voet van de breedste duinen van Nederland en aan de doorgaande weg van Schoorl naar Groet, bevindt zich deze prachtige en stijlvol gerenoveerde boerderij.

Met aan de voorzijde van deze boerderij een prachtig appartement ingericht als tweepersoons woning, is vakantiewoning De Woeste Hoeve een perfecte locatie voor een bijzonder weekendje weg naar de Noord-Hollandse kust.

De brede duinen en het rustig strand van Schoorl

De duinen van Schoorl, Nationaal Park de Schoorlse Duinen, heeft niet alleen de breedste, maar ook de hoogste duinen van Nederland. Het strand is heerlijk rustig omdat auto’s niet zijn toegestaan en dus alleen fietsers en wandelaars toegang hebben tot dit gebied.

De bekende Klimduin, midden in het centrum van Schoorl, is met 51 meter het hoogste duin van Nederland. Vanaf de top van deze duin heeft u toegang tot het bos-en duingebied van Schoorl. In het gezellige centrum van Schoorl kunt u genieten van leuke (verwarmde) terrasjes en  gezellige restaurants .

Comfortabel vakantiehuis aan de kust

Vakantiehuis Woeste Hoeve is compleet en comfortabel ingericht in een landelijke stijl. Via de eigen ingang komt u op de benedenverdieping in de gezellige woonkamer met vloerverwarming en een knusse zit/tv hoek. Verder is er op de benedenverdieping een compleet ingerichte open keuken.

Op de eerste verdieping liggen de slaapkamer met een tweepersoons bed en een eenvoudige badkamer.

Buiten in de tuin kunt u op het terras onder de appelboom heerlijk genieten van de zon.

Parkeren is kosteloos op het eigen terrein en vanzelfsprekend is ook hier gratis wifi aanwezig.

Kortom, vakantiehuis Woeste Hoeve in Schoorl is een mooie en comfortabele vakantiewoning voor 2 (eventueel met een kind tot 2 jaar) op een prachtige locatie.

Reserveer nu vakantiehuis De Woeste Hoeve

Slapen in een stijlvolle boerderij nabij de Schoorlse duinen

Nederland

Schoorl

Noord-Holland

Thema

Locatie

Schoorl, Nederland
Reserveer nu vakantiehuis De Woeste Hoeve