Origineel overnachten aan de Noordzee-kust

Op wandelafstand van één van de mooiste stranden van onze Noordzee-kust, bevindt zich in Egmond aan den Hoef deze luxe canvas Sea Lodge.

Van buiten een tent maar van binnen een sfeervolle vakantiewoning. Dat zijn de kenmerken van deze sfeervolle Sea Lodges naast Egmond aan Zee. De Sea Lodges zijn gelegen op een kleinschalig vakantiepark aan de voet van de duinen van Egmond.

Sea Lodges op kindvriendelijk vakantiepark aan zee

Het vakantiepark waar de Sea Lodges gelegen zijn is een kindvriendelijk vakantiepark. Zo is het park autovrij en zijn er speeltuintjes aanwezig tussen de Sea Lodges. Voor het vervoer van uw bagage kunt u gebruik maken van bolderkarren. De vrije ligging van de Sea Lodges geeft een gevoel van rust en ruimte.

Uw vakantiegevoel wordt compleet als door de verse broodjes die u ‘s ochtends in uw vakantiewoning kunt laten bezorgen.

Bungalow of tent?

Sea Lodges zijn opgebouwd uit hout en canvas, waardoor de lodge van buiten een tent lijkt, terwijl u zich binnen in een luxe vakantiehuis waant. De Sea Lodges zijn speels ingericht met gebruik van zo veel mogelijk natuurlijke materialen.

Wakker worden met vogelgetjilp en geluiden van het duinlandschap of misschien wel het geluid van de zee. Het gevoel van kamperen in de duinen, maar wel een comfortabele gaskachel voor de frissere dagen.

De Sea Lodges zijn sfeervol ingericht in strandsfeer en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Het woongedeelte heeft een ruime eettafel en een open keuken. Naast een slaapkamer met een stijlvol hemelbed en een slaapkamer met een stapelbed, is er ook een bedstee voor één volwassene of twee kinderen. De douche in de badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche.

Buiten kunt u heerlijk zitten op uw eigen overdekte veranda, waar een comfortabele houten zithoek voor u klaar staat.

Vanzelfsprekend is er ook gratis wifi aanwezig op het park en bij heel slecht weer kunt u binnen voor de flatscreen tv gaan zitten.

Op loopafstand van de zee

De Sea Lodges liggen aan de rand van Egmond aan den Hoef in een prachtige omgeving en zoals gezegd, op loopafstand afstand van zee. U kunt dus heerlijk uitwaaien op het strand van Egmond aan Zee.

Het gevoel van rust en ontspanning vindt u ook terug in de prachtige fiets- en wandelroutes in de duinen van Egmond. Deze duinen zijn uniek door de lage duintjes en de binnenduinrand.

Doordat deze grond al eeuwenlang door koeien wordt begraasd is dit unieke landschap open en bloemrijk. Beeldbepalend zijn ook de dennenbossen, die in de jaren ’30 van de vorige eeuw als werkverschaffing zijn aangelegd.

In deze bijzondere omgeving kunt u natuurlijk ook fietsen langs de bollenvelden, een bezoekje brengen aan de kaasmarkt in Alkmaar, de klimduin in Schoorl of het pittoreske en gezellige centrum van Bergen.

Reserveer nu de Sea Lodge aan de kust!

Slapen in een luxe Sea Lodge in de duinen van Egmond aan Zee

Nederland

Noord-Holland

Egmond aan Zee

Thema

Locatie

Egmond aan den Hoef, Nederland
Reserveer nu de Sea Lodge aan de kust!