Origineel overnachten midden in de bossen

Dit vakantiehuisje midden in de bossen van de Veluwe is een heerlijke accommodatie op de rustigste plek die u zich maar kan voorstellen. Voor jong en oud is dit een knusse unieke ervaring, waarbij je dus letterlijk midden in het bos overnacht.

U heeft hier alle rust, ruimte en privacy die u maar kunt wensen. Als u nog niet helemaal goed kunt ontspannen, kunt u naar het Wellness resort de Veluwse Bron toe. Daar kunt u helemaal genieten van de rust, luxe en volledige ontspanning.

Over het boshuisje op de Veluwe

Het houten huisje in de Veluwse bossen is 75m2 groot en voorzien van een houtkachel op de veranda, en verder 1100m2 tuin, of eigenlijk bos.

De keuken is van alle gemakken voorzien met een grote zes persoons eettafel. Natuurlijk is er gewoon TV én er is zelfs wi-fi al moeten we eerlijk zeggen dat de ontvangst niet altijd even goed is in dit buitengebied.

En dat is misschien maar goed ook, want u komt hier natuurlijk voor de rust en de ruimte. Lees eens een goed boek, krant of heb goede gesprekken met elkaar!

De omgeving van het Veluwse dorpje Emst

Het vakantiehuisje ligt op een steenworp afstand van het dorpje Emst waar u terecht kunt voor boodschappen. Verder kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken door de bossen of het Gelderse landschap.

Als u naar iets meer drukte en gezelligheid op zoek bent kunt u gewoon naar de nabijgelegen dorpjes zoals Vierhouten en Elspeet. Daar zijn iedere week wel een paar marktjes waar u heen kunt of u kunt de mooie kerken bezoeken.

Behoefte aan meer actie? Dan kunt u op een paar minuten rijden met de auto naar pretpark Walibi World, de Apenheul of het Koningin Juliana Park. Op dit park is het ook mogelijk om paard te rijden of te tennissen.

Of u nu op zoek bent naar rust of actie alles is mogelijk in dit boshuisje op de Veluwe.

Reserveer nu dit Boshuisje!

Slapen in een boshuisje op de Veluwe

Nederland

Gelderland

Emst

Thema

Locatie

Emst, Nederland
Reserveer nu dit Boshuisje!