Origineel overnachten in ‘t Witte Huisje

’t Witte Huisje is een gezellig, romantisch ingericht vakantiehuis gelegen aan een  lommerrijke laan in het “kunstenaarsdorp” Bergen. Vanuit het huisje kunt u lopend naar het centrum van Bergen, maar ook het strand en de zee zijn te voet bereikbaar.

Het huisje uit 1800 is stijlvol ingericht en geschikt voor twee personen. ’t Witte Huisje beschikt over authentieke details en is toch aangepast aan de moderne tijd. Een prima uitvalsbasis voor een weekendje Bergen, Noord Holland.

Licht, Ruimte en Lommerijk

Bergen wordt vaak beschreven als licht, ruimtelijk en lommerrijk. Waarschijnlijk zorgen deze elementen voor de inspiratie van de vele kunstenaars die in Bergen wonen. Of is het de mystieke uitstraling van de mooie ligging aan zee, de duinen en het bos? U kunt er zelf achter komen door middel van de speciale kunstgeschiedenis-route die u alles leert over de Bergense School. Een kunstwandeling brengt u langs alle galerieën en musea van het dorp.

In het Zee Aquarium Bergen aan Zee beleeft u de wereld onder water. We zouden bijna vergeten dat Bergen natuurlijk in een prachtige omgeving ligt. De populaire Brede Duinenfiets-route, is zelfs ooit gekozen tot mooiste fietsroute van Nederland! Daarna even heerlijk bijkomen in een lekkere stoel op het terras van een strandpaviljoen met uitzicht op zee.

Sfeervol huisje in Bergen aan Zee

De romantische vakantiewoning  ’t Witte huisje heeft een gezellig ingerichte woonkamer met  tv/dvd en een royale eettafel. De houtkachel maakt uw verblijf ook aangenaam op frissere dagen. Uiteraard is er ook CV en internet aanwezig.

Eveneens op de begane grond liggen de compacte maar complete keuken en de in stijl badkamer die beschikt over een douche en toilet. Op de slaapvide staan twee eenpersoonsbedden. Deze vide is bereikbaar via een houten ladder.

’t Witte huisje is rustig gelegen in een bosrijke omgeving. U heeft de beschikking ver een eigen terras, uiteraard zijn de terrasmeubelen beschikbaar. Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein.

Kortom, ’t Witte huisje in Bergen is een charmante vakantiewoning in een prachtige omgeving!

Reserveer nu 't Witte Huisje in Bergen

Slapen in een bijzonder vakantiehuis in kunstenaarsdorp Bergen

Nederland

Bergen aan Zee

Noord-Holland

Thema

Locatie

Bergen aan Zee, Nederland
Reserveer nu 't Witte Huisje in Bergen