Overnachten in de natuur van Hellendoorn

Voor een leuk weekendje weg kiest u voor vakantiehuis ’N Heuibarg in Hellendoorn in de provincie Overijssel. Deze vakantiewoning was oorspronkelijk een hooiberg en is omgetoverd tot een heuse vakantielocatie. Deze woning ligt aan de rand van het bos van Hellendoorn waardoor je meteen het bos in kunt lopen voor een heerlijke wandeling.

Een bijzondere overnachting in het bos

Vakantiehuis ’N Heuibarg is een omgebouwde hooiberg en dit maakt uw verblijf in Hellendoorn natuurlijk erg bijzonder. Aangezien de woning aan de bosrand van de stad ligt biedt dit genoeg privacy tijdens je verblijf. De knusse inrichting van het vakantiehuis zorgt voor een charmant gevoel. Authentieke elementen zoals de kleine ramen zijn nog bewaard gebleven en zorgen voor een rustieke uitstraling

In het huis bevinden zich drie slaapkamers verdeeld over twee etages. Ook heb je de beschikking over een badkamer met douche en daarbij nog eens een buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van de rust en natuur in de omgeving.

Knus vakantiehhuis in het bos

Door de natuurrijke omgeving van het Overijsselse Hellendoorn kan je meteen genieten van alle rust en lekker helemaal bijkomen tijdens je weekendje weg in vakantiehuis ’N Heuibarg. Het vakantiehuis bevindt zich op slechts één kilometer van het centrum van Hellendoorn waar je een openbaar zwembad hebt maar ook vele leuke restaurantjes en het uitgaansleven.

In Nationaal park ‘Sallandse Heuvelrug’ heb je de mogelijkheid om een romantische fiets- of wandeltocht te maken en te genieten van de natuur. Natuurlijk kan je ook een leuk uitstapje maken naar een van de nabijgelegen steden Deventer, Zwolle of Almelo om lekker een hapje te gaan eten of leuk een dagje te shoppen.

Reserveer nu vakantie 'N Heuibarg

Slapen in een bijzonder huisje in het bos

Nederland

Overijssel

Hellendoorn

Thema

Locatie

Hellendoorn, Nederland
Reserveer nu vakantie 'N Heuibarg