Origineel overnachting in luxe 4-sterren Bed & Breakfast

In de provincie Zeeland ligt het natuurrijke dorpje Schoondijke. Hier kunt u een romantische overnachting meemaken in 4-sterren Guesthouse Ensenada.

Dit hotel bevindt zich in Zeeuws-Vlaanderen vlakbij de grens van België waardoor u een leuk uitstapje kan maken naar Knokke, Gent of Brugge. De natuurrijke omgeving van dit hotel maakt uw verblijf erg charmant en de moeite waard om te overnachten.

Een charmante slaapplek in Zeeuws-Vlaanderen

Het 4-sterren Guesthouse Ensenada biedt u 5 authentieke kamers aan waar u origineel kunt overnachten. Iedere kamer heeft namelijk een aparte inrichting. U kunt zelfs een romantisch tintje aan uw overnachting geven door de Ensenada kamer of Brugse suite te boeken.

Uiteraard is er wifi, een televisie, minibar en zelfs een exclusieve regendouche in uw kamer. In de ochtend kunt u genieten van een lekker ontbijtje in de ontbijtzaal van het hotel.

Ontspan lekker aan het einde van uw dag in het verwarmde buitenzwembad van Guesthouse Ensenada.

Guesthouse Ensenada voor een culinair weekendje weg

Ontbijten doet u dus in Ensenada, maar voor een lunch of diner kunt u terecht in een van de vele eetgelegenheden langs de Zeeuwse kust. De kustplaatsen Breskens (op 5km) en Cadzand (15km) liggen op fietsafstand, Zeeuwse mosselen en een glas witte wijn zijn dus altijd binnen bereik

Guesthouse Ensenada werkt samen met de vier culinaire toprestaurants in de direct omgeving. Geniet van de kunsten van culinaire toppers als Sergio Herman van restaurant Pure C (* Michelin Ster) in Cadzand, Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang (**) in Slijkplaat, Francois Potter van restaurant La Trinite (*) en nieuwkomer Laurent Smallegange van restaurant Spetters (*)

Kilometers fiets- en wandelroutes in Zeeuws-Vlaanderen

De natuurrijke omgeving van het Zeeuwse Schoondijke laat u tijdens uw verblijf helemaal tot rust komen. Geniet van een bijzondere fiets- of wandeltocht door de duinen of langs de polders van het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen. In Zeeuws-Vlaanderen is geen snelweg, alleen een provinciale weg, waardoor er nooit veel haast is en u dus écht kunt onthaasten.

Maak een mooie fietstocht door natuurpark ’t Zwin op de grens met de Belgische kustplaats Knokke, of neem in Breskens het pontje en vaar in 20 minuten naar Vlissingen en fiets door de duinen van Kamperland en Zoutelande.

Dit alles maakt uw verblijf in Guesthouse Ensenada compleet en een origineel idee voor een leuk weekendje weg.

Ga naar Guesthouse Ensenada!

Romantische 4-sterren overnachting in Guesthouse Ensenada in Zeeland

Nederland

Zeeland

Schoondijke

Thema

Locatie

Guesthouse Ensenada, Lange Heerenstraat 71, 4507 KR Schoondijke, Nederland
Ga naar Guesthouse Ensenada!