Een historisch beleving in Zeeland

Tijdens een verblijf in Hotel de Elderschans in Zeeuwse Aardenburg geniet u van een historische beleving in een hotel dat van alle moderne gemakken is voorzien.

Dit grootste hotel van Zeeland, dat in 2016 is uitgeroepen tot beste all-inclusive hotel van Nederland, is gelegen op de Elderschans. Vroeger maakte deze geïsoleerde versterking in de buurt van Aardenburgh deel uit van de Staats-Spaanse Linies, gebouwd tegen de Spanjaarden.

De loop van de vroegere omwalling en de binnen en buitengracht van deze vesting zijn nog grotendeels aanwezig. In de bosrijke omgeving heeft u volop mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. In de lounge of op de terrassen van het hotel kunt u genieten van een kopje koffie of een heerlijk drankje.

Moderne kamers en uitstekende faciliteiten

De standaard/deluxe kamers van Hotel de Elderschans zijn modern ingericht en beschikken over boxspring bedden (eventueel separaat), een privé badkamer met douche en toilet, Flatscreen HD tv, gratis koffie en thee faciliteiten. Natuurlijk ontbreken een handig schrijfbureau en twee heerlijke relaxfauteuils niet.

Voor minder validen zijn er twee aangepaste kamers beschikbaar. Deze kamers zijn voorzien van beugels in de badkamer, een verhoogd toilet en een zitje in de open douche. Uiteraard bevinden deze aangepaste kamers zich op de begane grond.

In de heerlijke indoor sauna heeft u de gelegenheid om lekker te relaxen of gebruik te maken van de zonnebank. Ook kunt u als hotelgast gebruik maken de uitgebreide fitnessmogelijkheden.

Vanzelfsprekend gaat dit hotel ook mee met haar tijd en is er gratis WiFi aanwezig in het hotel, alsmede oplaadpunten voor uw elektrische auto en elektrische fiets.

Bijzondere overnachting aan de Zeeuwse Kust

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust……. kunt u heerlijk uitwaaien op de mooiste en schoonste stranden van Nederland!

Maar kunt u ook genieten van het feit dat Zeeland de meeste zonuren heeft van Nederland. De omgeving van Hotel Elderschans leent zich prima om heerlijk te wandelen of te fietsen, er zijn dan ook volop prachtige fietsroutes bewegwijzerd die langs of door Aardenburg lopen.

Voor de wandelaars zijn er wandelingen door de prachtige natuur beschreven, maar ook wandelingen die u leiden langs culturele bezienswaardigheden zoals de restanten van de oude stadswallen. Het Zeeuwse landschap kenmerkt zich door dijken, brede kreken, vlakke polders en Hollandse knotwilgen.

Ook een uitstapje naar België is vanuit Aardenburg zo gemaakt. De gezellige grachten van het historische Brugge maken een bezoekje aan dit Venetië van het Noorden meer dan waard. Maar ook in de Belgische badplaats Knokke-Heist, Antwerpen en Gent kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen.

Reserveer nu Hotel de Elderschans

Overnachting in Hotel de Elderschans aan de Zeeuwse kust

Nederland

Aardenburg

Zeeland

Thema

Locatie

Herendreef 67, 4527 AZ Aardenburg, Nederland
Reserveer nu Hotel de Elderschans