Guesthouse De Heide in het Brabantse Oeffelt - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Guesthouse De Heide in het Brabantse Oeffelt

CategoriesBoerderij, Gezin, Natuur
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Overnachten op de boerderij

Overnachten op een boerderij? In het Noord-Brabantse dorp Oeffelt kunt u helemaal tot rust komen met een overnachting in Guesthouse de Heide.

Guesthouse de Heide is een karakteristieke boerderij, meer dan 200 jaar geleden, in 1805, gebouwd.  Overnachten op het Brabantse platteland is origineel en uniek, maar belangrijker; u komt tot rust.

Lodgetenten bij Guesthouse de Heide

Bij Guesthouse de Heide boekt u een van de twee royal safari lodges voor twee personen of de 8 persoons lodge voor 2 gezinnen.

Dit zijn grote en zeer luxe canvas bungalowtenten. De wanden zijn van hout en de lodge bevat een schitterende houtkachel die zorgt voor natuurlijk warmte, gezelligheid en een aangename sfeer. Ook het plafond wat ook uit tentdoek bestaat is zeker uniek te noemen.

 

Al lijkt het erg primitief, een overnachting in Guesthouse de Heide is rijk aan luxe en van alle gemakken voorzien. Het bevat een royaal bad en een eigen buitenterras met BBQ-haard.

Voor een familieweekend bent u in deze lodges aan het goede adres! Deze is geschikt voor 8 personen, dus neemt u gerust uw kinderen en ouder mee (hier is er maar een van).

Penthouse met dakterras én jacuzzi

Ook voor een romantisch weekendje weg leent Guesthouse de Heide zich prima uit. In het voormalig gasthuis (het hoofdgebouw) bevindt zich namelijk een royaal penthouse dat voorzien is van een royaal dakterras mét jacuzzi.

Guesthouse De Heide ligt in een natuurrijk gebied met uitgestrekte weilanden en paarden. Verder is er een romantische siertuin en verschillende vijvers.

En heeft u genoeg van de natuur? Nijmegen is om de hoek en u zit zo goed als direct aan de Duitse grens, dus ook een internationaal uitstapje is zo gemaakt.

Kortom; de ideale ingrediënten voor een lekker weekendje weg dus!

]” text=”Reserveer nu Guesthouse De Heide” ]