Goedkoop overnachten in Zeeland – City Hostel Vlissingen

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust
Status Open now

Origineel overnachten aan de Zeeuwse kust

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Kom dan heerlijk ontspannen in Zeeland!

City Hostel Vlissingen bestaat uit twee monumentale panden.Het hostel is gevestigd in hartje Vlissingen en vanuit het hostel staat u zo op het strand waar u lekker kunt uitwaaien en nieuwe energie op kunt doen! Bovendien is ook het prachtige Bellamypark op loopafstand. U kunt zich tijdens een verblijf dus heerlijk vermaken in de Zeeuwse buitenlucht.

Gastvrij en voordelig slapen in Zeeland

Dit hostel beschikt over een mooie keuken waardoor u kunt genieten van heerlijke maaltijden. De kamers zijn simpel, maar schoon! En laten we eerlijk zijn; in Zeeland leef je vooral buiten. Lekker op het terras zitten, bruin worden op het strand of fietsen door Kamperland.

Ondanks dat dit een hostel is, beschikt elke kamer over een badkamer met douche en toilet. In het hotel kunt u gebruik maken van gratis WiFi. De gastvrije eigenaar en het personeel van City Hostel Vlissingen zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Bovendien zijn overnachtingen in dit hostel erg voordelig, al vanaf € 22,50 per persoon slaapt u aan de Zeeuwse kust!

Overnachten in Vlissingen

Naast een bezoek aan de Noordzee en gigantische vrachtschepen spotten op de Westerschelde, zijn er talloze andere uitstapjes vanuit het hostel mogelijk. Zo zijn het Arsenaal en het MuZEEum op loopafstand van het hostel gevestigd.

Voor gezinnen met kinderen is een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans ook erg leuk en leerzaam. De Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op fietsafstand en is ook met één treinstop te bereiken.

Het mag duidelijk zijn dat deze knusse locatie bij het strand meer dan het bezoeken waard is. Boek snel een overnachting in City Hostel Vlissingen en ervaar dat voordelig overnachten erg aantrekkelijk kan zijn!

Reserveer nu City Hostel Vlissingen