Slapen in een knus vakantiehuisje aan zee

Je eigen vakantiehuis in de buurt van Callantsoog? Dat kan! Op vier kilometer afstand van Callantsoog kunt u in alle stilte genieten van een welverdiende vakantie of weekendje weg. Het vakantiehuis is een cottage en volledig gelijkvloers.

Wat dit vakantiehuisje zo bijzonder maakt, is de sfeer die dit huis met zich meebrengt. Het huis is zeer fris ingericht en aan alles kunt u zien dat het om een strandhuis gaat als u naar de inrichting kijkt. Verder beschikt deze Blue Cottage over de luxe van een gaskachel en een open keuken.

Uitwaaien op het strand en lange zwoele zomeravonden

Warme zomeravonden bieden ook veel mogelijkheden in en rondom het vakantiehuis. Het leuke van het leuke van het huisje is namelijk dat het ook beschikt over een sfeervolle buitenkeuken. Zie de zon ondergaan in uw eigen tuintje en sluit de dag af met een heerlijk glaasje wijn nadat u in de buitenkeuken een heerlijke maaltijd hebt voorbereid!

Naast uw verblijf in het strandhuis en het bezoek aan het strand is er nog veel meer te ondernemen in de buurt van uw vakantiehuis. Steden als Den Helder en Alkmaar ligt op steenworpafstand en een bezoek aan deze steden zijn zeker de moeite waard.

Reserveer nu dit knusse vakantiehuisje

Een knus romantisch vakantiehuisje huren

Nederland

Noord-Holland

Callantsoog

Thema

Locatie

Callantsoog, Nederland
Reserveer nu dit knusse vakantiehuisje