75 euro kortingscode Safari Resort Beekse Bergen

Slapen met korting in het Afrika van Brabant

Wakker worden van een brullende leeuw of van het geritsel van een nieuwsgierige giraf? Alleen op Safari Resort Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek, beleeft u Afrika van zo dichtbij.

Het Safari Resort, ligt midden tussen de 1250 Afrikaanse dieren, en biedt avontuur voor jong en oud. Dat is dan ook het grootste verschil met het Vakantiepark van de Beekse Bergen. De accommodaties van het vakantiepark staan NIET tussen de dieren.

Het vakantiepark is dus meer een ‘gewoon’ park en bevindt zich aan de andere kant van de Provincialeweg die de Beekse Bergen doorsnijdt.

Kortingscode van Safari Resort Beekse Bergen

Gewoon een dagje uit of avontuurlijk overnachten, in het Safari Resort van de Beekse Bergen kan het beide.

Blijf een weekendje slapen met het gezin en ontwaak op nog geen 15 meter afstand van bijzondere dieren zoals nijlpaarden, struisvogels of giraffes.

En in onder genoemde periode ontvangt u zelfs nog eens 75 euro korting in de vorm van een kortingscode. Deze korting komt dus bovenop eventueel andere acties zoals last-minute korting. Met deze kortingscode van de Beekse Bergen wordt slapen in Afrika wel heel goedkoop. En het mooie is; u hoeft er geen duur ticket voor aan te schaffen, maar u kunt gewoon met de auto naar Hilvarenbeek!

Slapen in een lodge met korting in de Beekse Bergen

Safari Resort de Beekse Bergen heeft verschillende accommodaties waaronder luxe en vrijstaande lodges, comfortabele boomhutten, en avontuurlijke safaritenten. Deze accommodaties zijn verspreid over uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden.

Zo zijn er vier verschillende typen lodges. Bijvoorbeeld lodges van 80m2 die geschikt zijn voor maximaal 6 personen, maar ook grotere lodges die 150m2 groot zijn en geschikt zijn voor groepen tot 14 personen.

De boomhut biedt plaats aan maximaal 6 personen en de twee typen Safaritenten bieden plaats aan 6 personen (de standaard tent) of 8 personen (de Plus-tent).

En geloof het of niet, maar al deze accommodaties zijn voorzien van gratis wifi!

Vanaf de veranda kijkt u uit over één van de twee uitgestrekte savannes, de leeuwenvlakte of de visvijver. Op deze manier ontdekt u écht de natuur.

Voorwaarden kortingscode Beekse Bergen

Net zoals bij elke actie zijn ook bij deze kortingscode van de Beekse Bergen een aantal voorwaarden verbonden:

Wat: € 75,- korting
Waar te reserveren: uitsluitend via deze site
Kortingscode: JUBILEUM18
Te reserveren: 30-10-2018 tot en met 31-12-2018
Verblijven: 01-01-2018 en 31-12-2019