25 euro actie Fletcher Hotels

Goedkoop overnachten tijdens de 25 euro actie van Fletcher Hotels

De hotelkamers van Fletcher zijn altijd al erg scherp geprijsd, maar met deze 25 euro actie is het wel heel lekker slapen in één van de bijna 100 hotels.

Voor slechts € 25 per persoon, per nacht, krijgt u een heerlijke overnachting mét ontbijt. Of u nu wilt uitwaaien in de frisse zeelucht of juist dennengeur wilt opsnuiven in de bossen, alles kan bij Fletcher!

Goedkoop hotel tijdens de herfstvakantie

Fletcher-ambassadrice Myrna Goossen promoot deze actie zelfs op zondagmorgen als ze in het programma Business Class van Harry Mens mag aanschuiven.

Het arrangement van de € 25 actie bestaat uit:

  • 1, 2 of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

De prijs is per persoon per nacht o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer en is inclusief Fletcher Friend korting. De actie is boekbaar voor aankomsten t/m 30 november 2019 én is ook geldig tijdens de populaire herfstvakantie al is de beschikbaarheid dan wel beperkter.

De prijs is exclusief toeristenbelasting and administratiekosten.

Speciaal voor deze actie is er een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar gesteld. Het is niet mogelijk om reeds gemaakte boekingen te wijzigen of te annuleren.

Fletcher Hotel Amsterdam en Fletcher Wellness-Hotel Leiden zijn uitgesloten van deze actie.

Andere acties en arrangement van Fletcher Hotels

Is de 25 euro actie van Fletcher Hotels uitverkocht of zit net dat ene hotel van uw voorkeur al vol? Kijk dan eens op deze speciale pagina met andere acties en arrangementen van Fletcher.

De prijzen van de andere arrangementen zijn weliswaar hoger dan de 25 euro per persoon tijdens de huidige actie, maar u krijgt er vaak wél meer voor terug zoals bijvoorbeeld lunch en/of diner.

Of u krijgt bijvoorbeeld toegang tot de wellness-faciliteiten van Fletcher Hotels, of u krijgt gratis fietsen tot uw beschikking.

Kortingscode van Fletcher Hotels

Om gebruik te kunnen maken van de 20% korting heeft u geen kortingscode van Fletcher Hotels nodig. De korting wordt automatisch verwerkt als u reserveert via de speciale actiepagina van Fletcher.

Voorwaarden van de 25 euro actie van Fletcher

Reserveren: uitsluitend via deze link

Geldigheid  t/m 31 maart 2020

Soort accommodatie: Van toepassing op alle accommodaties m.u.v. Fletcher Hotel Amsterdam en Fletcher Wellness-Hotel Leiden

[maxbutton id=”3″ url=”https://lt45.net/c/?si=13146&li=1581579&wi=297204&ws=25EURACTIE” text=”Klik hier voor de € 25 actie van Fletcher” ]