Wellness Boerderij aan de kust

Status Open now

Wellness Boerderij in Egmond aan den Hoef

In een eeuwenoude voormalige boerderij in de prachtige omgeving van Egmond aan den Hoef kunt u genieten van een weldadige wellness beleving. In een aangename sfeer wordt aandacht geschonken aan lichaam en geest en ervaart u pure verwennerij.

De Wellness Boerderij bestaat uit comfortabele hotelkamers, een prachtige beautysalon, een sfeervolle relaxruimte en een grote woonkamer met een knapperend haardvuur. In de gezellige keuken wordt de mogelijkheid geboden voor een gezond ontbijt of een heerlijke lunch.

De hotelsuites zijn rookvrij en beschikken over een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Uiteraard zijn de kamers voorzien van een televisie en kunt u gebruik maken van draadloos internet. Uw auto kunt u gratis parkeren.

Verwen arrangementen aan de kust

De Wellness Boerderij heeft alles in huis voor heerlijke tweedaagse arrangementen die zijn gericht op totale ontspanning. De rustieke en sfeervolle inrichting, aangename sfeer, heerlijke geuren en persoonlijke aandacht zijn een pure verwennerij voor lichaam en geest.

Combineer uw bijzondere overnachting met een heerlijke gezichtsbehandeling, een reinigend voetbad, een heerlijke massage of een verzachtende handpakking. Tussen de behandelingen door kunt u heerlijke relaxen in de gezellige woonkamer. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen, verzorgen de ervaren medewerkers ook diverse massages, pedicure en manicure. De Wellness Boerderij biedt de mogelijkheid om een heerlijke, verse en gezonde lunch bij te boeken.

Op loopafstand van de zee!

De Wellness Boerderij ligt aan de rand van Egmond aan den Hoef in een prachtige omgeving. Op loopafstand afstand ligt de zee. U kunt dus heerlijk uitwaaien op het strand van Egmond aan Zee.

Het gevoel van rust en ontspanning vindt u ook terug in de prachtige fiets en wandelroutes in de duinen van Egmond. Deze duinen zijn uniek door de lage duintjes en de binnenduinrand. Doordat deze grond al eeuwenlang door koeien wordt begraasd is dit unieke landschap open en bloemrijk. Beeldbepalend zijn ook de dennenbossen, die in de jaren 30 van de vorige eeuw als werkverschaffing zijn aangelegd.

In deze bijzondere omgeving kunt u natuurlijk ook fietsen langs de bollenvelden, een bezoekje brengen aan de kaasmarkt in Alkmaar, de klimduin in Schoorl of het pittoreske en gezellige centrum van Bergen.

Reserveer nu deze wellness boerderij!