Boerderij - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Boerderij

Slapen op een boerderij

Luxe kamperen bij de boer, dat kan bijvoorbeeld bij Boerenbed.nl. De boerderij die hierbij aangesloten zijn, bevinden zicht altijd op of in de onmiddellijke omgeving van een natuurgebied of landgoed van de Vereniging Natuurmonumenten of één van de andere organisaties voor natuurbeheer.

Origineel overnacht bij de boer

Weg uit alle hectiek naar een plek waar niets moet en alles mag. De BoerenBed canvas- en safaritenten is ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen.

Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen, en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Vergeet de tijd...

Omdat BoerenBed is alleen te vinden is op werkende agrarische bedrijven waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen, is er altijd iets te leren of te beleven. Daarbij heeft iedere boerderij heeft zijn eigen ‘specialiteit’.

De Betere BoerenBed Tent

Slapen bij de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. De tenten van BoerenBed zijn compleet ingericht voor maximaal zes volwassenen of vier volwassenen en twee kinderen.

Wilt u meer luxe? Boek dan een luxere tent en geniet van opgemaakt bedden, een eigen hot tub en een privé douche naast uw tent.

Kinderen mogen de boer meehelpen

Alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf vindt u op een BoerenBed boerderij. Er is altijd wat te beleven; slootje springen, konijntjes vertroetelen, lammetjes de fles geven, uw eigen eitje rapen en nog veel meer.

Op alle boerderijen vindt u een boerderijwinkel waar de boer en boerin er voor zorgen dat u als BoerenBed-gast hier een ‘natje en droogje’ kan vinden van onder andere het eigen bedrijf en lokaal geproduceerde producten.

Daarnaast is er een hout-gestookte broodoven, een dierenweide en de mogelijkheid om fietsen te huren.

  1. Home
  2. Boerderij
Filter
Filter × Close