Wellness overnachting

Eventjes lekker tot rust komen in een wellness hotel?

Eindelijk vakantie? Een week hard gewerkt? Eventjes rustig ontspannen naar aanleiding van alle gebeurtenissen? Of gewoon eventjes ontspannen? Dan kiest u natuurlijk voor een overnachting, rijk aan wellness!

Veel mogelijkheden!
Voor een weekendje naar een spa of een wellness resort hoeft u niet meteen het land uit. Nederland heeft genoeg te bieden als het om wellness overnachtingen gaat! Hotels, bed and breakfasts, appartementen, studio’s kastelen kloosters en noem maar op. Bijzondere Overnachtingen heeft genoeg te bieden op de meest unieke locaties.

Niet te duur
Ook al gaat het om sauna’s, verwennerij, relaxen en luxe, een wellness overnachting hoeft helemaal niet duur te zijn! Vanaf 30 Euro per persoon per nacht kunt u al genieten en u heeft een onvergetelijke ervaring.

Rijk aan luxe
Een weekendje weg voor wellness betekent alleen maar luxe. U kunt kiezen voor een hotel met een spa in de buurt, maar u kunt ook kiezen voor een hotel met een eigen zwembad en sauna. En wilt u wat meer privacy en ultiem genieten van de rust? Dan gaat u toch voor bijvoorbeeld een bungalow of hotel met een eigen privé sauna!?

Bijzondere Overnachtingen heeft voor u uiteenlopende wellness mogelijkheden op een rijtje gezet. Neem een kijkje op onze website en bekijk rustig de mogelijkheden, want dat zijn er veel!

Bekijk hier alle bijzondere wellness overnachtingen