Design overnachting

Overnachten in stijlvolle design hotels

Geeft u veel om design, moderne, trendy, luxe en hippe dingen?  Wat dacht u ervan om een keer een hotel te boeken die al deze onderdelen bevat? Bijzondere Overnachtingen heeft voor u een groot aantal locaties gevonden waar u kunt overnachten en al deze onderdelen tot hun recht komen!

Waar kan dat?
Bijzondere overnachtingen biedt vele mogelijkheden, als het maar uniek is! Bijzondere overnachtingen heeft hotels, appartementen, bed and breakfasts, studio’s, bungalows en vakantiehuizen voor u gevonden. Op deze pagina zijn al deze overnachtingsmogelijkheden gericht op design. Zo bevat het hotel bijvoorbeeld een galerie, is het zeer modern ingericht,  is het zeer apart ingericht of is het gebouw uniek van zichzelf. Bijzondere Overnachtingen heeft namelijk zeer aparte locaties gevonden waar u kunt overnachten. Het is mogelijk een overnachting te boeken in een klooster, kasteel, boomhut, woonboot, vuurtoren(!) en nog veel meer!

Is dit dan wel betaalbaar?
Designhotels hebben vaak het imago dat deze ontzettend duur zijn, is dit dan wel betaalbaar? Dat is het zeker! Bijzondere Overnachtingen heeft veel goedkope overnachtingen voor u  gevonden, zo vindt u al overnachtingen op een unieke locatie, rijk aan design voor slechts 30 euro per persoon per nacht! Leuk en betaalbaar om een keer met uw vrouw, man, vriend, vriendin, gezin of met de gehele familie een overnachting te boeken!

Bent u nieuwsgierig en wilt u wellicht een keer overnachten in een designhotel? Bijzondere Overnachtingen heeft deze mogelijkheden allemaal voor u op een rijtje gezet. Midden in de natuur of in de bewoonde wereld, aan het strand of midden in het centrum, goedkoop of duur, een groot hotel of lekker knus, de mogelijkheden zijn er dus kiest u maar uit!

Bekijk hier alle bijzondere design overnachtingen