Thematische kamers in Hotel Gaia

CategoriesHotel, Natuur
Status Open now

Origineel overnachten in Twente

Verscholen in het groene Landgoed Rande, midden in de natuur en toch op slechts 3 km afstand van Deventer vindt u het bijzondere Hotel Gaia. Het hotel verwent u met diverse thematisch ingerichte kamers, een restaurant, een heerlijke Welness en dat alles midden in een Engels Landschapspark. U kunt hier heerlijk genieten van de prachtige tuinen met diverse waterpartijen.

Kamers vol beleving

De 11 ruime kamers van Hotel Gaia zijn thematisch ingericht in thema’s als Marrakech, Lapland en Egypte. Een beleving op zich! Alle kamers beschikken over twee enkele bedden, een zitje, TV en een eigen badkamer met toilet en douche. Op de kamers kunt u gebruik maken van gratis WiFi en een heerlijk ontbijt van lokale producten is inbegrepen. Er zijn kamers waar uw hond tegen een toeslag mee mag.

Landgoed Rande

In 1856 werd het prachtige park op Landgoed Rande aangelegd door de tuinarchitect die ook het Vondelpark in Amsterdam realiseerde, J.D. Zocher. Boomgroepen, doorkijkjes en waterpartijen geven het park een klassieke Engelse uitstraling.

Bij de aanleg van het park werd gebruik gemaakt van de aanwezige natuur zoals hoogteverschillen en kolken en ook de toen 350 jarige Lindeboom, herkenbaar aan haar “7 kandelaars” bleef als pronkstuk staan en is waarschijnlijk de oudste boom van het landschapspark. U kunt deze boom vinden op de kruising van de Kozakkenweg en de IJsseldijk. U kunt het park verkennen middels een van de prachtige wandelroutes over die Hotel Gaia voor u beschikbaar heeft.

Wandelen met Ezels

Voor vertier hoeft u het prachtige landgoed niet te verlaten. Naast de al genoemde wandelroutes over het park, kunt u een bootje huren bij het Hotel of genieten van de Wellness in het badhuis.

Uniek is het wandelen met Ezels. Tijdens een ezeltocht geniet u in een rustig tempo van de natuur om u heen. De wandelende knuffel draagt graag voor u de bagage of zelfs uw kind. De ezels Manna en Ruby wonen op het park en zijn via het hotel te reserveren.

Hotel Gaia heeft gratis wandel en fietsroutes voor u beschikbaar en fietsen kunnen ter plekke gehuurd worden.

Kom genieten van dit unieke hotel in Diepenveen, vlak bij Deventer!

Reserveer nu Hotel Gaia