Bijzondere overnachting, slapen in een boomhut - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzondere overnachting, slapen in een boomhut

Status Open now

Slaap in een boomhut met het hele gezin!

Wie droomt er niet van een bijzondere overnachting in een boomhut, het is een echte jongensdroom. Op Buytenplaets Suydersee hangen 2 boomhutten rondom hetzelfde veldje, een 4 persoons Family en een 2 persoons Suite. Door de situering in een boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kunt u ook gezellig samenzijn. Op voorgelegen grasveld is een vuurplaats gemaakt welke exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is.

De luxe van een hotel, de charme van een boomhut

De tweepersoons Suite is ingericht als een echte hotelkamer, de bedden zijn mooi opgemaakt en je kan gebruik maken van de badjassen en handdoeken. Ook kan je ‘s ochtends lekker een Nespresso of Special-T drinken, terwijl je vanaf je privé-terras rustig kan wakker worden in een opkomend zonnetje.

De Family is een boomhut met twee tweepersoons bedden, je kan het zo luxe maken als je zelf wilt door bedlinnen en ontbijt bij te boeken. Ook deze boomhut beschikt over een ruim privé-terras zwevend boven de grond. Bij beide boomhutten is er geen sanitair aanwezig maar kan net als alle andere voorzieningen van de camping gebruikt worden. Als je een echt bijzondere overnachting wilt, dan is dit een aanrader!

Boek nu een overnachting in deze boomhut!