Slapen in een Varende Suite

Status Open now

Slapen in de Varende Suite van Friesland

Heeft u ook al eens willen overnachten óp de Friese Meren? Bij LifeStyle Yachting, gevestigd bij Marina De Friese Meren in Terherne, kun je dat wel op een hele originele manier doen. Hier slaap je óp het water in een luxe huisje, ook wel de varende suite of appartement van Friesland genoemd. Het ScheepsHuisje is een kruising tussen een professioneel jacht en een verrassend ruim, luxe en zeer comfortabel verplaatsbaar, varend vakantiehuis.

Luxe B&B arrangement De Friese Meren

Heerlijk genieten op een ScheepsHuisje? Het mooie is dat dit complete appartement op het water het gehele jaar te huur is. Een origineel nieuw concept en een geweldig alternatief voor een ‘short stay’ in een luxe hotel. Op het ScheepsHuisje kun je, naast langere vakanties, vooral terecht voor 1 of meer luxe Hotel B&B overnachtingen (B&B arrangement De Friese Meren), een verwenweekend, vaardag of zelfs een dagdeel! Verras je partner of vrienden!, ze weten écht niet wat ze meemaken. De LifeStyle arrangementen zijn bijzonder veelzijdig, gastvrij en servicegericht. Dit Friese team & partners verzorgt op originele wijze uw ‘verwen’ ontbijt en/of heerlijke picknick manden met een variatie aan lekkernijen aan boord en vaart, in nauw overleg met haar gasten, vanuit Terherne naar bijvoorbeeld een eiland in de natuur of een pittoresk Fries dorpje nabij het Sneekermeer.

LifeStyle Yachting ‘ontzorgt’ met unieke VaarService

Vind je zelf varen net iets té spannend of lijkt een fiets-vaarvakantie je iets? Bij LifeStyle Yachting vaar je het ScheepsHuisje nooit zelf en kun je zorgeloos genieten, vaarervaring is niet noodzakelijk. Een vaarbewijs is niet nodig, je kunt tijdens de cruise je fietsen meenemen aan boord, heerlijk een drankje nuttigen en genieten van het uitzicht. Het team verzorgt een unieke VaarService. Een schipper vaart je LifeStyle huisje naar de gewenste locatie(s) en gaat na het afmeren altijd van boord, zodat je heerlijk kunt genieten van deze bijzondere belevenis op de Friese meren.

Zelf varen met luxe sloep of zeilvalk

Bij aankomst zijn, bij reservering van luxe B&B overnachting, uw bedden opgemaakt, staat er een heerlijk welkomstdrankje klaar en is, indien gereserveerd, uw zeilvalk of luxe sloep direct beschikbaar waarmee u zelf meteen het water op kunt.

Marina De Friese Meren

Gelegen in Terherne, hartje Friesland nabij het Sneekermeer, opent in 2015 Marina De Friese Meren. Deze nieuwste LifeStyle haven in ‘Kameleondorp’ Terherne biedt een variatie aan vermaak voor jong & oud. Naast de uniek Varende ScheepsHuisjes en Luxe Bed & Breakfast accomodaties óp de Friese meren, welke het gehele jaar geopend is, vind u er Fietsverhuur E-Bike Fryslân, Beachclub ‘Food-Drinks & Fun’ met ‘loft’ Panorama bar en Pool biljarttafel, een BBQ plein in Caribische sfeer, Service kiosk met dagelijks verse broodjes, kranten & meer, bootverhuur, unieke groepsaccommodatie op een voormalig beurtvaarschip, HouseBoating Experience & meer.

Terherne aan het Sneekermeer

Het gastvrije Terherne, gelegen in hartje Friesland, biedt naast het Kameleon dorp en avontureneiland, van de bekende Schippers van de Kameleon Hielke en Sietse, een gevarieerd aanbod aan gezellige terrasjes, cafés en restaurants voor jong en oud. De VVV in het karakteristieke botenstation adviseert u vakkundig over museums, shopgelegenheden en de vele verrassende fietsroutes. Indien u er voor kiest alleen te overnachten en geen gebruik te maken van onze VaarService (niet varen) dan liggen deze LifeStyle huisjes standaard afgemeerd in onze prachtige en natuurlijk gelegen Marina De Friese Meren wat een perfecte uitvalsbasis om werkelijk heerlijk te ontspannen met gebruik van optimale service. Op 3 minuten loopafstand bent u in ons gezellige Friese dorpje. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om uw ScheepsHuisje van binnen en buiten tijdens uw verblijf aan boord in onze haven geheel te laten schoonmaken, uw wasgoed mee te geven aan de wasserette en uw boodschappen door te geven zodat deze aan boord staan bij aankomst.

U bent dus van harte welkom in Terherne, ‘het eiland in de Friese Meren’, geniet van uw Luxe Bed & Breakfast arrangement De Friese Meren of een uitgebreide ‘ontzorg’ vakantie aan boord van de Varende ScheepsHuisjes bij Marina De Friese Meren.