Bijzondere overnachting in Zeeland

Bent u op zoek naar een bijzondere overnachting aan zee? Dan is Zeeland dé provincie waar u moet zijn. Boek nu een hotel voor een weekendje weg en waai uit aan de kust van Vlissingen. Of breng de nacht door in een b&b in de historische binnenstad van Middelburg.

Overnachten aan de kust

bijzondere overnachting zeelandDe provincie Zeeland is ideaal voor liefhebbers van de zee. Het strand, de duinen, de frisse lucht; alles wijst op een prachtlocatie voor een weekendje weg. Vanzelfsprekend hoort hier een accommodatie bij waar u goed kunt overnachten. Wij hebben een keuze gemaakt uit de beste hotels, appartementen en b&b’s. Slapen aan de kust was nog nooit zo speciaal!

De rijke geschiedenis van Middelburg

Een vakantie in Zeeland is niet compleet zonder een bezoek aan Middelburg. De stad is al meer dan tien eeuwen oud en dat is te zien aan de monumenten in de binnenstad. De grote toren Lange Jan, de Abdij van Middelburg en het stadhuis zijn stuk voor stuk speciaal. Bovendien kunt u struinen door de sfeervolle winkelstraten en genieten van de theaters en concertzalen. Boek een charmant hotel en geniet van dit unieke stukje Nederland.

Een bijzonder weekje weg

Naast de zee en oude steden heeft Zeeland nog veel meer te bieden. Lange autotochten over de schiereilanden, een bezoekje aan België of een wandeltocht door de polder. In deze veelzijdige provincie kunt u volop van een weekje weg genieten. Kies voor een charmant hotel om deze reis compleet te maken!

Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen in Zeeland