Bijzondere overnachting in Noord-Holland

Bijzondere overnachting in Noord-Holland

Een bijzondere overnachting in de provincie Noord-Holland is zo geregeld. Een knus bed & breakfast op Texel, een luxe hotel in Amsterdam, of een exclusief appartement in Haarlem. Voor welke speciale accommodatie u ook kiest, één ding is zeker: het weekje weg zal veel plezier opleveren!

Amsterdam, alles binnen handbereik

In de stad Amsterdam is alles te vinden wat een vakantie geslaagd maakt: het van Gogh en Rijksmuseum, de Dam, het Vondelpark, de Kalverstaat, vele grachten, parken, cafés, en ga zo maar door. Er is zoveel te doen, en dus is een bijzondere overnachting essentieel. U vindt hier vele hotels en b&b’s. Romantisch, goedkoop, exclusief of knus. Aan niets zal het ontbreken!

Rust aan de kust van Texel

U kunt bijzonder overnachten op Texel, in het topje van Noord-Holland. Dit kleine Waddeneiland staat bekend om zijn prachtige kust en duinen. De natuur zorgt voor veel rust tijdens uw weekendje weg. U kunt slapen in een knus b&b aan zee, met uitzicht op vuurtoren Eierland.

Bijzondere overnachting in Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Met meer dan duizend rijksmonumenten, vele theaters, cafés en musea is dit de ideale stad voor een weekje weg. Overdag vermaakt u zich volop en ’s nachts slaapt u in één van de vele hotels, appartementen en b&b’s. Een speciale overnachting is gegarandeerd!

Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen in Noord-Holland