Bijzondere overnachting in Drenthe

bijzondere overnachting drenthe

bijzondere overnachting drenthe

Bijzondere overnachting Drenthe

Zoekt u een bijzondere overnachting Drenthe, de provincie die bekendstaat om zijn hunebedden en bossen? Boek dan een bijzondere weekendje weg in een appartement aan de rand van Assen, middenin de prachtige natuur avn Drenthe. Of kies voor de grote stad Emmen en breng een bezoek aan het Dierenpark in Drenthe.

bijzondere overnachting drenthe

bijzondere overnachting drenthe

Een overnachting in de provincie Drenthe is met recht bijzonder te noemen. De hunebedden nemen je duizenden jaren terug in de tijd. U treft één van de 51 grote rotsblokken door heel de provincie Drenthe aan. Zo is de kans groot dat u in een unieke accommodatie terechtkomt, vlak naast de hunebedden.

bijzondere overnachting drenthe

bijzondere overnachting drenthe

Een bijzondere overnachting Drenthe kan natuurlijk ook in de grote stad. Assen en Emmen hebben u veel te bieden voor een bijzonder weekendje weg. Moedig motorrijders aan op het TT Assen, geniet van exotische diersoorten in Dierenpark Emmen, of bezoek de vele rijksmonumenten. Waar u ook voor kiest, er is altijd een speciaal hotel of appartement in de buurt zodat u bijzonder kunt overnachten en kunt genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft!

Overnachting in de bossen van Drenthe

Een bijzondere overnachting in een prachtig natuurgebied? Dat kan in Drenthe! U kunt urenlang wandelen door de enorme bossen, veengebieden en heidevelden. De perfecte locatie voor een knus bed & breakfast, ver weg van de drukte van alledag.

Bekijk alle bijzondere overnachtingen in Drenthe!