Groningen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Groningen

Bijzondere overnachting in Groningen

In het uiterste noorden van Nederland ligt de provincie Groningen. De perfecte plek voor een bijzondere overnachting in een speciale accommodatie.

Boek een luxe hotel in de stad Groningen, zoek de rust op in de natuur of kies voor een knusse B&B vlakbij de Waddenzee. De combinatie van de natuur en de stad zorgen voor een ideaal weekje weg!

Origineel overnachten in Groningen

De stad Groningen staat bekend om zijn rijke geschiedenis. De Grote Markt en de Martinitoren zijn trekpleisters, maar ook het Groninger Museum en het Stadspark zijn verplichte kost. Bovendien kunt u hier fantastisch uitgaan, of het nu om de Stadsschouwburg of de vele cafés gaat.

Aan het eind van een lange dag wenst u natuurlijk een bijzondere overnachting. Daarom hebben wij een uniek aanbod van accommodaties voor u geselecteerd!

Een weekje weg in de natuur

Als u de drukte van de stad wilt ontvluchten, is dat in de provincie Groningen absoluut geen probleem. De natuur zorgt voor optimale rust. Afgelegen boerderijen, bossen, riviertjes en kanalen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een speciaal weekje weg. U kunt genieten van een goedkope B&B in de natuur, of juist kiezen voor een luxe hotel.

De speciale Waddenzee

De Waddenzee maakt uw weekende of weekje weg uniek. U kunt wadlopen, genieten van de vogels en voorbijtrekkende schepen, of een bezoekje brengen aan de zeehonden in Pieterburen. En ’s nachts overnacht u in alle tevredenheid aan de kust!

  1. Home
  2. Nederland
  3. Groningen
Filter
Filter × Close