Kasteel Vorden, 8 eeuwen oud, stijlvol, intiem en romantisch - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Kasteel Vorden, 8 eeuwen oud, stijlvol, intiem en romantisch

CategoriesBos, Kasteel, Luxe, Romantisch
Status Open now

Welkom op Kasteel Vorden midden in de Gelderse bossen

Sinds 2005 ben ik, Karin de Rouw, eigenaresse van dit mooie kasteel en woon ik er samen met mijn man, Jos Hoenen.

Wij zetten onze deuren voor u open om binnen te stappen en te genieten van ons bijzondere huis. Naast de rijke historie van ons (12e Eeuwse) kasteel is het ook nog eens fotogeniek en authentiek ingericht. Verder heerst er een romantische en huiselijke sfeer waar u bijna het hele jaar door van kunt genieten.

Dwaal door onze sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens en keldergewelven. Bewonder de mooie kunstcollectie: antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk, porselein, en andere kunstvoorwerpen uit de 15-19e eeuw.

Gezellig voor gezinnen, maar ook voor mensen die houden van een kasteel uitje gevuld met geschiedenis en kunst. Verse bloemen en plantendecoraties completeren de sfeervolle huiselijke uitstraling.
In de hoop u spoedig hier in mijn kasteel te zien.

Wat heeft Kasteel Vorden u te bieden?

Naast bezichtiging en rondleidingen (met gids) kunt u ook bij ons terecht voor al uw bijeenkomsten, officiële huwelijksvoltrekking, diners, recepties, feesten, fotoreportages, films, tv-producties, muziekuitvoeringen, etc.
Van 9 t/m 11 september wordt bij ons het British Weekend , een Country & Lifestyle Fair georganiseerd

Overnachten in onze sfeervolle Gastenverdieping kan ook.

U kunt ook gezellig iets nuttigen in het restaurant De Bosloods 1873 met terras, waar u kunt genieten van het mooie uitzicht op de omliggende weilanden en bossen.

Informatie over het kasteel

Het kasteel is geopend voor bezichtiging in een groot deel van het jaar.
Openingstijden zijn in principe van 11.00-16.00u
Kijkt u op onze website www.kasteelvorden.nl voor de laatste informatie. Op afspraak kunnen rondleidingen en andere activiteiten worden georganiseerd in andere periodes en dagen.

Entree voor bezichtiging met audiotour : Volwassenen: € 12,00
Kinderen 6 t/m 12 jaar: € 7,50 Kinderen tot 6 jaar gratis.

Reserveer Kasteel Vorden!