Bijzondere overnachting Stad

Bijzondere overnachting in de stad

Bent u op zoek naar een weekendje weg in een van de prachtige steden die ons land rijk is? Een exclusief hotel in het hart van Amsterdam, een romantisch b&b in Utrecht of een luxe appartement in Rotterdam; de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u overdag uitgebreid shoppen en genieten van de prachtige cultuur, en ’s nachts in alle rust overnachten.

 Overnachten in vele steden

U kunt in vele steden terecht voor een bijzonder weekendje weg. Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft, Eindhoven, Haarlem en ga zo maar door. Voor welke stad u ook kiest, wij verzekeren u een goede nachtrust. In elke stad hebben wij de speciale accommodaties op een rij gezet.

 Bijzonder overnachten in het centrum

Middenin de binnenstad kunt op bijzondere plekken overnachten. Een exclusief hotel op de Dam in Amsterdam, een knus bed & breakfast vlakbij de Martinitoren in Utrecht of een luxe kasteelhotel in Delft. Een overnachting in het centrum geeft de ideale uitvalsbasis om volop van de stad te genieten.

Shoppen, uitgaan en cultuur

Een weekendje weg in een van onze steden betekent dat u van alle gemakken wordt voorzien. U kunt urenlang shoppen in de winkelstraten van Amsterdam, gezellig uitgaan in de Utrechtse cafés of cultuur snuiven in Delft. En na een drukke dag in de bruisende binnenstad overnacht u zonder zorgen in één van onze accommodaties.

Bekijk hier alle bijzondere stadse overnachting