Kust

Bijzondere overnachting nabij de kust

Een overnachting wordt pas echt bijzonder in debuurt van de kust. ’s Nachts slaapt u in een speciale vuurtoren of een knus b&b. En overdag struint u door de duinen, bakt u bruin op het strand en waait u uit op de pier. Een weekje weg aan zee biedt pure rust.

Op loopafstand van het strand

Een overnachting aan de kust geeft veel gemak. Na een korte wandeling vanaf uw hotel, appartement of b&b bent u al aanbeland op het strand. Hier kunt u heerlijk de hele dag genieten: zwemmen in de zee, bruinbakken in de zon en wandelen langs de kust. Eenmaal uitgeput door al het strandplezier kunt u in één van onze bijzondere accommodaties tot rust komen.

 Slapen in een speciale vuurtoren

Een weekendje overnachten in een vuurtoren is zeer speciaal. Boek deze speciale vuurtoren en geniet van de vrijheid en de romantiek. Vanuit een knusse kamer hoog boven de grond kijkt u kilometers ver de zee in. De vuurtoren is verder van alle gemakken voorzien, zodat u een unieke overnachting tegemoet gaat.

Uitwaaien aan de kust

Aan zee staat u oog in oog met de wonderbaarlijke kracht van de natuur. Hier kunt u in alle rust uitwaaien, ver weg van de drukte van alledag. Een rustige wandeling door de duinen kan natuurlijk ook. En na een lange dag aan de kust keert u terug naar uw hotel of appartement voor een bijzondere overnachting.

 Bekijk hier alle bijzondere overnachtingen nabij de kust