Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven

Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven10

Geef een vliegles of vluchtsimulator cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor échte mannen? Kijk dan niet verder en geef een vliegles, vluchtsimulator-ervaring óf jachtvliegtuig-ervaring cadeau.

Al vanaf € 49 heeft u al een cadeaubon voor een vluchtsimulator, en voor € 149 kunt u al iemand laten vliegen in een jachtvliegtuig.

Het mooie is, dat de cadeaubonnen maar liefst één kalenderjaar geldig zijn. De ontvanger kan heel simpel online zelf de datum en het tijdstip kiezen om de cadeaubon in te wisselen.

Binnen twee weken na het bestellen kunt u kosteloos annuleren, u krijgt dan uw geld terug. Een reservering kan men tot 24 uur van te voren afzeggen of verzetten. De bon blijft een jaar geldig vanaf de dag van aanschaf

Zo ziet u: u geeft dus een cadeaubon die écht indruk maakt, maar die ook heel flexibel te gebruiken is!

Vlieg zelf als Tom Cruise in TopGun

Zo kunt u bij onze partner Vliegles.nl ook gewoon in Nederland een luchtgevecht aangaan vrienden. En het mooie is: dit kan gewoon vanaf Lelystad Airport.

Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven1U vliegt in een BlackShape Prime-jachtvliegtuig een rondje boven de luchthaven, maar hoe langer u vliegt hoe verder u kunt natuurlijk.

U vliegt in een mum van tijd naar de Waddeneilanden waar u pas écht goed TopGun kunt naspelen.

Het luchtruim boven de Wadden is veel minder druk dan dat van Lelystad, want daar zitten de vliegtuigen voor Schiphol niet in de weg.

Voor deze vluchten moet u minimaal 75 minuten uittrekken trouwens!

Wat is er inbegrepen bij de cadeaubon voor het jachtvliegtuig?

Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven2Voor € 149 vliegt u 20 minuten in dit jachtvliegtuig, maar dat is voldoende om het kostzakje te vullen! Wil u richting de Wadden, dan raden wij aan om een langere periode te reserveren.

Natuurlijk is het zo, dat hoe langer u wilt vliegen hoe hoger de prijs is. Maar de prijs stijgt niet lineair, want hoe langer u reserveert, hoe goedkoper het vliegen per minuut wordt.

Wilt u overigens écht stuntvliegen dan is dat iets duurder en komt u uit op € 199 voor 30 minuten.

U moet natuurlijk wel zorgen dat je zelf op Lelystad Airport komt.

Er gaan bussen vanaf het NS-station van Lelystad en Almere, maar Lelystad Airport ligt direct aan snelweg A6, dus met de auto bent u er eigenlijk sneller. Parkeren is ook heel goedkoop hier, veel goedkoper dan op Schiphol bijvoorbeeld.

Bij die 20 minuten vliegen zit ook nog 40 minuten theorie/voorbereiding trouwens. Voor alle duidelijkheid; die 40 minuten theorie zit bij die € 149 inbegrepen.

Airbus 320 of Boeing 737 vluchtsimulator experience cadeau geven

Op de site van Vliegles.nl kunt u trouwens ook nog andere vlieg-ervaringen cadeau geven! Zo kunt u kiezen voor een parachute-sprong, zweefvliegen, helikopter vliegen, óf vliegen in een Boeing 737 of Airbus 320 simulator.

Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven6De vluchtsimulator-ervaringen worden aangeboden op Lelystad Airport, Schiphol en Den Haag.

De overige ervaringen, zoals de parachute-sprong, het zweefvliegen en het helikopter vliegen kan vanaf meerdere locaties in Nederland.

In de Airbus 320 vluchtsimulator kunt voor € 49 al een kwartiertje vliegen en net als met het jachtvliegtuig; hoe langer u wilt vliegen hoe duurder het wordt, maar de prijs per minuut gaan dan wél omlaag.

De Boeing 737 vluchtsimulator is veel populairder en daarom ook duurder, € 139 voor 20 minuten. Deze is duurder dan de Airbus-simulator omdat deze simulator helemaal meebeweegt met het vliegen.

Het voordeel van deze vluchtsimulatoren is, in tegenstelling tot het vliegen in een jachtvliegtuig, dat u met meerdere personen de ervaring kunt doen. In de Airbus kunt u met 4 personen vliegen, in de Boeing met 3 personen.

Vliegles of vluchtsimulator cadeau geven10Voor de toeschouwers die niet in de vluchtsimulator willen of kunnen vliegen is er naast de simulator een ruimte waar men gewoon mee kan kijken op tv schermen.

Ongeacht hoe lang u een vluchtsimulator reserveert, krijgt u ook nog 20 minuten theorieles over vliegen. Het vliegen in een jachtvliegtuig kan pas vanaf 18 jaar, vliegen in een vluchtsimulator kan al vanaf 12 jaar.